Livestream: InsurTech Israël Virtual Roadshow Netherlands Show-case

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Livestream: InsurTech Israël Virtual Roadshow Netherlands Show-case

Exclusief event live uit Tel Aviv

Let op: deze livestream stond eerst gepland op 30 september 2020 en is verplaatst naar 15 oktober 2020.

In Israël hebben meer dan 500 internationaal opererende ondernemingen hun innovatie labs. Tijdens deze exclusieve sessie, die live vanuit Tel Aviv wordt uitgezonden, maak je kennis met de InnovatieHub Tel Aviv en enkele van de daar actieve startups, die tot de top in de wereld behoren.  Bovendien kun je rechtstreeks en bilateraal met hen in gesprek.
Een must voor iedereen die op de hoogte wil zijn van relevante ontwikkelingen op het brede gebied van InsurTech en in de praktijk bewezen modellen voor succesvolle samenwerking.

Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu!

Op donderdag 15 oktober 2020 organiseert het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met InsurTech Israël de Virtual Roadshow Netherlands Showcase. Het event wordt live vanuit de InnovatieHub Tel Aviv uitgezonden. In Israël hebben meer dan 500 internationaal opererende ondernemingen hun innovatie labs. Hierbij kan worden gedacht aan alles op het gebied van AI, Mobility, Health, Cyber, IoT etc. Veel baanbrekende technologieën die direct toepasbaar zijn in de verzekeringsbranche komen uit Israël. Het is dus heel logisch dat veel internationale ondernemingen vooral in Tel Aviv zitten. Ook de BigTechs zoals Google en Amazon zijn sterk vertegenwoordigd. In Israël is veel tech talent aanwezig in de grote startup scene.
In dit virtueel event worden nieuwe en innovatieve oplossingen gedeeld. Het doel is om je te informeren over relevante ontwikkelingen op het brede gebied van InsurTech en in de praktijk bewezen modellen voor succesvolle samenwerking.
Er is een mogelijkheid om separaat bilateraal met een aantal startups nader kennis te maken. Dit zijn niet zomaar startups, maar zij behoren tot de beste op wereldschaal met producten en diensten die gereed zijn om in Nederland te worden gelanceerd in samenwerking met verzekeraars.

Deelnemende startups
(deze lijst kan aan verandering onderhevig zijn)

Bij je aanmelding kan je aangeven met welke startups je nader kennis wilt maken.

Programma
Aanvang:    9.00 uur
Duur:          ca. 1,5 uur

09.00 - 09.10 Introductie door Verbond van Verzekeraars en InsurTech Israël
09.10 – 10.20 Presentatie InsurTech Israel startups
10.20 - 10.30 Afronding

Bestemd voor
Dit event is exclusief voor leden van het Verbond van Verzekeraars die meer willen weten over ontwikkelingen op het gebied van InsurTech uit Israël.
Deelname is vooral interessant voor eindverantwoordelijken innovatie en distributie binnen (zorg)verzekeraars (directieleden distributie, Chief Information Officers, Chief Technology Officers, Chief Digital Officers, directie/manager Innovation Labs, Chief Product Officer, etc.) en InsurTech. 

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deelname, disclaimer en aanmelden
Het virtueel event wordt georganiseerd door InsurTech Israël in samenwerking met het Verbond. Hierbij wordt het video- en cloud platform Zoom gebruikt. De vastlegging van informatie behandeld en gedeeld in de bijeenkomst, vindt mogelijk buiten de EU plaats. Wij verzoeken je hiermee rekening te houden met de informatie die ingebracht/gedeeld wordt.

InsurTech Israel disclaimer
Use of 3rd party platform - This virtual exhibit is hosted on a 3rd party platform (Zoom). While we have no control over this 3rd party platform, we will do the maximum possible within the limitations of what the 3rd party platform enables to provide an enjoyable, responsive and informative experience.
Disclaimer - As this virtual exhibit is hosted on a 3rd party platform (Zoom) over which we have no control, we are unable to take responsibility for platform up-time or performance.
Use of contact information - By agreeing to these terms and conditions, you agree for your email address to be shared as relevant with the startups for follow-up related to their business activities.
Event date - The event is planned for October 15, 2020. These dates may be altered subject to our sole discretion in the event of changes in demand or other considerations.
By submitting your registration, you accept these Terms & Conditions.

Het webinar draagt bij aan je actuele kennis

  • Je hebt een goed beeld van baanbrekende innovaties uit Israël;
  • Je kent relevante ontwikkelingen op het gebied van InsurTech;
  • Je bent beter in staat om een beeld te vormen van succesvolle samenwerkingen tussen verzekeraars en InsurTech.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kan je contact opnemen met Harold Mahadew. Aan hem kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Inschrijven
Na aanmelding ontvang je tijdig een link om via Zoom aan het event deel te nemen.
Vergeet daarbij niet aan te geven met welke startups je nader kennis wilt maken.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.