Skip to Content

Livestream: Ligt uw digitale business op koers?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Livestream: Ligt uw digitale business op koers?

MunichRE Technology Trend Radar 2020

Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen?

MunichRE licht op donderdag 11 juni via het Verbond van Verzekeraars zijn toonaangevende Technology Trend Radar 2020 toe. Als je goed voorbereid op de toekomst wilt zijn mag je deze interactieve livestream niet missen!

Meld je daarom nu aan!

Digitalisering verandert de wereld, de mensen en daarmee de markten voorgoed. En dat in steeds sterkere mate. Aanpassingsvermogen van je business en herpositionering van je producten en diensten is een must!

Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Dankzij de MunichRE Technology Trend Radar 2020 kunnen strategen, marketeers, innovators, riskmanagers, ICT’ers en hoger kader in de verzekeringswereld gemakkelijk technologische trends duiden.

Jaarlijks maakt MunichRE in zijn radar helder inzichtelijk wat er wanneer op de sector afkomt en hoe trends met elkaar samenhangen. Heel toepasbaar in het toewijzen van resources en het bepalen van de koers van je bedrijf of business unit. Nadrukkelijk ook voor digibeten!

Via de vraag- en antwoordfunctie is er ruimte voor interactie tijdens deze livestream.

Doelstelling
Inzicht verschaffen in de belangrijkste technologische ontwikkelingen die relevant zijn voor de verzekeringswereld, het benoemen van use cases die door deze ontwikkelingen vrij komen en het bepalen van de prioriteit van uiteenlopende technische trends: wat komt er als eerste op ons af? Anders dan andere jaren worden de trends gekoppeld aan 3 megatrends in de sector: Future digital insurance value chain, Cybersecurity en Resilience.

Programma
Aanvang:     16.00 uur
Duur:           ca. 5 kwartier

16.00 – Opening
16.05 – Toelichting Resilience
16.20 – Toelichting Cybersecurity
16.35 – Toelichting Future digital insurance value chain
16.50 – Vragen
17.15 – Sluiting

Bestemd voor
Deze livestream staat open zowel voor leden als voor andere geïnteresseerden.
Deelname is vooral interessant voor strategen, marketeers, innovators, riskmanagers, ICT-ers en hoger kader in de verzekeringswereld.
Nadrukkelijk ook voor digibeten! 

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken.
De sprekers kunnen jou níét zien en horen. De binnenkomende vragen worden beoordeeld door een moderator, die een selectie maakt en deze voorlegt aan de presentatoren.
In verband met de bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus bevinden de presentatoren zich niet op dezelfde locatie.

NB: Het kan zijn dat MunichRE de uitzending host en dat er een (iets) andere werkwijze geldt.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je van ons nadere instructies en de link om deel te kunnen nemen.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact met Martijn Minkenberg (innovation lead Verbond van Verzekeraars).  

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).