Marktbijeenkomst: Ligt uw digitale business op koers?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Marktbijeenkomst: Ligt uw digitale business op koers?

Bestemd voor: leden en niet-leden
Kosten: deelname voor leden is gratis. Deelnamekosten voor niet-leden bedragen € 249,= (excl. btw)

MunichRe Technology Trend Radar 2019

MunichRe licht op woensdag 12 juni a.s. bij het Verbond van Verzekeraars zijn toonaangevende Technology Trend Radar 2019 toe. Als je goed voorbereid op de toekomst wilt zijn, mag je deze middag niet missen.

Digitalisering verandert de wereld, de mensen en daarmee de markten voorgoed. En dat in steeds sterkere mate. Aanpassingsvermogen van jouw business en herpositionering van jouw producten en diensten is een must! 

Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Dankzij de MunichRe Technology Trend Radar 2019 kunnen strategen, marketeers, innovatoren, riskmanagers, ICT’ers en hoger kader in de verzekeringswereld gemakkelijk technologische trends duiden. 

Jaarlijks maakt MunichRe in zijn radar helder inzichtelijk wat er wanneer op de sector afkomt en hoe trends met elkaar samenhangen. Heel toepasbaar in het toewijzen van resources en het bepalen van de koers van uw bedrijf of business unit. Nadrukkelijk ook voor digibeten! 

Traditiegetrouw is er weer veel ruimte voor interactie tijdens deze middag. 

Doelstelling
Inzicht verschaffen in de nieuwste technologische ontwikkelingen die relevant zijn voor de verzekeringswereld, het benoemen van use cases die door deze ontwikkelingen vrij komen en het bepalen van de prioriteit van uiteenlopende technische trends: wat komt er als eerst op ons af?

Programma
13.30 uur  Ontvangst
14.00 uur  Welkomstwoord – Martijn Minkenberg
14.05 uur  Introductie MunichRe
14.15 uur  Introductie Technology - Trend Radar 2019
14.30 uur  Technologie – Trend Radar 2019 | Overview trends
15.15 uur  Technologie – Trend Radar 2019 | # Use cases insurance
16.00 uur  Groepsdiscussie en vragen
16.25 uur  Wrap up
16.30 uur  Borrel

Bestemd voor
Deze bijeenkomst staat open zowel voor leden als voor niet-leden. Deelname is vooral interessant voor strategen, marketeers, innovatoren, riskmanagers, ICT’ers en C-level in de verzekeringswereld. Nadrukkelijk ook voor digibeten.

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden.
Voor deelnemers niet werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname de volgende kosten verbonden: € 249,= (excl. btw)

  • Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV
  • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen
  • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
  • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

Annulering en no-show
Leden
Leden van het Verbond van Verzekeraars kunnen hun aanmelding annuleren tót 48 uur voor de bijeenkomst.
Bij latere annulering of no-show wordt € 50,= (excl. btw) administratie-/organisatiekosten in rekening gebracht.
Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je je door een collega laat vervangen.
Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy.
Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden. 

Niet-leden
Annulering van de aanmelding is mogelijk tot 14 dagen na inschrijving. Bij latere annulering of no-show is het volledige deelnamegeld verschuldigd.
Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je je door een collega laat vervangen.
Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy.
Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Deze bijeenkomst draagt bij aan jouw actuele kennis
Na deze bijeenkomst weet je…

 • De nieuwste technologische ontwikkelingen voor de verzekeringswereld te duiden.
 • Use cases te benoemen die door deze ontwikkelingen los komen.
 • Prioriteit van uiteenlopende technologische trends te bepalen: wat komt als eerste op
  ons af? 

Deze bijeenkomst draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema. Desgewenst kan een deelnamecertificaat worden verkregen. Je dient dit aan te geven als je je voor de bijeenkomst aanmeldt. Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA). 

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Martijn Minkenberg, adviseur Innovatie. Aan hem kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.   

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn. 

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).