Presentatie Benchmark 'Duurzaam beleggen door verzekeraars 2021'

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Presentatie Benchmark 'Duurzaam beleggen door verzekeraars 2021'

Let op! Onze aanmeldprocedure is veranderd!
Dit webinar organiseren wij via OnlineSeminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij OnlineSeminar.

Wie wint de VBDO benchmark on Responsible Investment by Insurance Companies 2021?
Welke verzekeraar staat dit jaar bovenaan de VBDO-Benchmark on Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands en wint de Duurzame Verzekeraar Award 2021? En wie is de snelste stijger? Staat a.s.r., de winnaar van de voorgaande editie nog steeds bovenaan? Laat je verrassen en meld je nu aan voor de digitale ontknoping op donderdag 2 september om 10.00 uur door Hester Holtland, projectmanager benchmark de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO).

Wat kan je verwachten?
Na een kort welkom door Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraars en Hester Holtland (VBDO) vertelt assuradeur Turien je meer over duurzame verzekeringsproducten die écht het verschil maken en deelt vermogensbeheerder Actiam zijn best practises op beleggingsgebied. Vervolgens is hét moment daar: Hester Holland maakt de winnaar van de Duurzame Verzekeraar Award 2021 bekend en de snelste stijger van de groene VBDO-benchmark. Ook staat zij stil bij de belangrijkste resultaten uit de Benchmark on Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands 2021: Welcome to the real world. In deze publicatie beoordeelt de VBDO verzekeraars op hun verantwoord/duurzaam beleggingsbeleid.

Dit wil je niet missen, dus meld je nu aan!

Bestemd voor
Deze livestream staat open zowel voor leden als voor andere geïnteresseerden.
Deelname is vooral interessant voor medewerkers bij verzekeraars die zich bezig houden met het duurzaam/verantwoord beleggingsbeleid van de verzekeraar.

Programma
Aanvang:     10.00 uur
Duur:           max. 1 uur

  • Opening door Richard Weurding, algemeen directeur Verbond van Verzekeraars en Hester Holtland, projectmanager benchmark VBDO
  • Duurzame verzekeringsproducten (Turien)
  • Duurzaam beleggen – best practices (Actiam)
  • Felicitatie winnaar Duurzame Verzekeraar Award 2021 en snelste stijger
  • Vragen
  • Afsluiting

Kosten
Aan deelname van deze livestream zijn geen kosten verbonden.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Olivier Hofman, manager PR/communicatie VBDO of Boy Slijp, beleidsadviseur. Aan hun kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Let op: onze aanmeldprocedure is veranderd!
Dit webinar organiseren wij via OnlineSeminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij OnlineSeminar Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je de link om deel te kunnen nemen. Na registratie bij OnlineSeminar voor de webinars van het Verbond, kun je voor toekomstige Verbondswebinars van dat account gebruik maken en hoef je je niet opnieuw te registreren.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).