Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Q&A Sanctiewet door DNB toegelicht

De Nederlandsche Bank (DNB) zal binnenkort een Q&A publiceren over de Sanctiewet met als doel de nodige vragen in dit pittige dossier op te lossen. Omdat een dergelijke tekst ook altijd weer vragen oproept, organiseren het Verbond en de VNAB samen een sessie op 23 augustus 2016 van 15.00 tot 17.30 uur, waarin DNB een toelichting zal geven op de Q&A en waarschijnlijk twee marktpartijen een best practice presenteren. Eenieder heeft de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat interpretatieverschillen zoveel mogelijk direct opgelost kunnen worden. Locatie voor deze bijeenkomst is het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam. Naast de leden van het Verbond en de VNAB worden tevens delegaties van Adfiz en de NVGA uitgenodigd.

Bestemd voor
Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij het Verbond en/of de VNAB.
Leden van het Verbond kunnen zich nu alvast via deze website aanmelden.

Deze bijeenkomst draagt bij aan uw actuele kennis
De Sanctiewet vormt een belangrijk onderwerp voor verzekeraars en DNB. Na deze bijeenkomst beschikt u over de vereiste kennis om uw eigen beleid aan te scherpen of op te stellen. 

Deze bijeenkomst draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema. Desgewenst kan een deelnamecertificaat worden verkregen. U dient dit aan te geven als u zich voor de bijeenkomst aanmeldt. Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA). 

Programma
15.00 – 15.30 uur     Inloop
15.30 – 17.00 uur     Q&A Sanctiewet DNB
17.00 – 17.30 uur     Best practice
17.30 – 18.30 uur     Borrel

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. 

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jos Schaffers. Aan hem kunt u eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan bent u er zeker van dat uw vraag aan de orde komt.   

Inschrijven
Alleen leden van het Verbond kunnen zich hier inschrijven.
De leden van de andere organisaties dienen dat via hun eigen organisatie te doen.