Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Sneak preview: B3i & ANVA demonstreren blockchain initiatieven

Unieke blockchain cases in de verzekeringspraktijk 

Bestemd voor
Deelname is mogelijk voor medewerkers die werkzaam zijn bij bedrijven die aangesloten zijn bij het Verbond van Verzekeraars.
Deze bijeenkomst staat ook open voor niet-leden van het Verbond. 

Op 24 september demonsteren B3i en ANVA hun blockchain oplossingen bij het Verbond van Verzekeraars! Beide bedrijven staan aan de vooravond van de go-live van hun eerste op blockchain technologie gebaseerde oplossingen voor de verzekeringswereld en laten die graag aan u zien. 

B3i
B3i is een bedrijf dat ontstaan is uit de pioniers op het gebied van blockchain in de verzekeringswereld. Het is een wereldwijde samenwerking van herverzekeraars om de rompslomp in herverzekeringscontracten weg te nemen. Aegon en Achmea zijn de Nederlandse deelnemers van het eerste uur. CEO van Blue Square Re, de herverzekeraar van Aegon, Chris Madsen én B3i Chief Product Officer Sylvain de Crom presenteren hun wederwaardigheden en eindigen met een demonstratie van hun product. 

ANVA
ANVA staat bekend als een grote speler in de markt voor verzekeringssoftware. Eerder dit jaar lanceerde zij Safebay, een chatapplicatie waarmee veilig documenten en gegevens uitgewisseld kan worden tussen adviseur en klant of tussen adviseurs onderling. Justin Schlee, directeur Strategie van ANVA laat zien welke oplossing ANVA heeft en hoe blockchain daarin een rol speelt aan de hand van een use case en live demonstratie. 

Daarnaast vertellen beide bedrijven ophartig over ervaringen rondom coalitievorming, technologie en wet- en regelgeving, zodat u uw voordeel ermee kan doen. 

Deze bijeenkomst is nadrukkelijk bestemd voor iedereen in de verzekeringssector die met blockchain aan de slag wil of is én voor digibeten en mensen die de blockchain hype moe zijn! 

De bijeenkomst is deels in het Engels. 

Programma
13.30  uur Ontvangst
14.00 uur Het Verbond en blockchain - Martijn Minkenberg, adviseur innovatie Verbond van Verzekeraars
14.15 uur B3i – Chris Madsen, CEO Blue Square Re en Sylvain de Crom, Chief Product Officer B3i
15.15 uur ANVA – Justin Schlee, directeur strategie ANVA
16.15 uur Vragen en discussie
16.30 uur Borrel 

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname de volgende kosten verbonden: € 99 (exclusief BTW).
Voor deelnemers niet werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname de volgende kosten verbonden: € 249 (exclusief BTW). 

Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV.

Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen.
Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy.
Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV. 

Deze bijeenkomst draagt bij aan uw actuele kennis
Na afronding van deze bijeenkomst bent u in staat om:

  • de nieuwste Blockchain oplossingen voor de verzekeringswereld te kennen;
  • lessons learned te benoemen en die in uw eigen organisatie toe te passen;
  • binnen uw eigen bedrijf een blockchain initiaitief te borgen, starten en vlot te trekken. 

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Martijn Minkenberg, adviseur innovatie van het Verbond van Verzekeraars. Aan hem kunt u eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.  

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.