Skip to Content

Third Party Risk Management: hoe dan?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Third Party Risk Management: hoe dan?

Over de theorie van Third Party Risk Management zijn boeken vol geschreven. De uitvoering is vaak een ander verhaal. In dit webinar brengen we de theorie tot leven aan de hand van concrete voorbeelden. Ook staan we uitgebreid stil bij de keten van (onder)uitbesteding. Hoe weet je met je wie je zakendoet vanuit het due diligence perspectief? Hoe borg je kwaliteit en informatieveiligheid? En voldoe je daarmee aan wet- en regelgeving? Je krijgt van BDO de antwoorden. Dit wil je niet missen, meld je nu aan!

Bestemd voor
Dit webinar staat open voor zowel leden van het Verbond van Verzekeraars als voor andere geïnteresseerden. Deelname is vooral interessant voor managers en medewerkers Risk Management, Compliance, Inkoop/procurement, C-level.

Sprekers
Barbara van der Rest, woordvoerder Verbond van Verzekeraars en host
Bram van den Elshout, Senior Manager Internal Audit, Risk & Compliance | BDO Digital
Ryan de Waard, Director Internal Audit, Risk & Compliance | BDO

Programma
Aanvang:     15.00 uur
Duur:           max. 1 uur

  • Opening door Barbara van der Rest
  • Open gesprek aan tafel over de theorie en regelgeving van Third PartyRisk Management, nader uitgelegd in de praktijk aan de hand van voorbeelden
  • Vragen
  • Afsluiting

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. Dit webinar valt onder het lidmaatschap. Weet je niet zeker over jouw organisatie lid is van het Verbond van Verzekeraars check dan de ledenlijst.
Voor medewerkers die aangesloten zijn bij Adfiz bedragen de deelnamekosten € 55,- (excl. BTW). Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten € 75,- (excl. BTW).

  • Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV
  • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen
  • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
  • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

PA-certificaat
Na dit webinar weet je wat de Third Party Risk Management gerelateerde uitdagingen zijn voor verzekeraars.
Dit webinar draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema. Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA).

PE-punten
Met het bewijs van deelname (PA-certificaat) kan je op de website van het NIVRE (onder Permanente Educatie) zien of aan dit webinar PE-punten zijn toegekend.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Sjoerd Brouwer. Aan hem kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Hoe kun je deelnemen aan dit webinar?
Dit webinar organiseren wij via OnlineSeminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij OnlineSeminar Je moet je apart voor deelname aanmelden. Na je aanmelding ontvang je de link om deel te kunnen nemen.
Na registratie bij OnlineSeminar voor de webinars van het Verbond, kun je voor toekomstige Verbondswebinars van dat account gebruik maken en hoef je je niet opnieuw te registreren.
Kun je op het moment van het webinar niet kijken? Geen probleem! Het webinar is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door