Uitgelicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Nieuwsoverzicht

Filter op tekst

Filter op pijler

online meeting 900x600 (2).jpg

Verzekeringsthema's

Save the date - Algemene ledenvergadering Verbond op 24 juni 2020

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op woensdag 24 juni tussen 15.00 en 16.30 uur. In verband met de Coronacrisis vindt deze ALV geheel digitaal plaats. Logt u straks ook in?

Online Business_shutterstock_289892402.jpg

Vakkennis

Kijk het derde webinar met Nyenrode over Online Business in tijden van crisis terug

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het derde webinar 'Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen' terug.

Crisis management_shutterstock_75231556.jpg

Vakkennis

Kijk het tweede webinar met Nyenrode over crisismanagement terug

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het tweede webinar 'Crisismanagement en governance in de praktijk' terug.

PLaatje Leadership_shutterstock_303208364.jpg

Vakkennis

Kijk nu het eerste webinar met Nyenrode terug

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s zoals leiderschap, governance, data security en online distributie. Zo zorgen wij er met onze opleidingspartners voor dat we inspirerende en actuele kennis blijven delen in deze crisistijd. En het mooie is, het is helemaal gratis!