Skip to Content

Save the date - 10e Klimaatwerkconferentie

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Save the date - 10e Klimaatwerkconferentie

Zet alvast in je agenda!

In de zomer van 2019 heeft het Verbond van Verzekeraars zich samen met DUFAS, de Nederlandse Vereniging van Banken, de Pensioenfederatie en meer dan vijftig financiële instellingen gecommitteerd om actief een bijdrage te leveren aan de klimaatdoelen van het kabinet. Als onderdeel van het commitment organiseren het Verbond, DUFAS, de NVB en de Pensioenfederatie samen Klimaatwerkconferenties.
De 10e werkconferentie in deze reeks vindt plaats op donderdagmiddag 16 november a.s. en wordt deze keer georganiseerd door het Verbond.

Klimaat is en blijft een ontzettend belangrijk onderwerp voor verzekeraars. De ontwikkelingen aan de beleggings- en de verzekeringskant volgen elkaar snel op. Het Verbond organiseert deze keer de Klimaatwerkconferentie waarbij aandacht wordt besteed aan reductie van CO2-footprint van de balans én de vraag of vervuilende activiteiten nog wel te verzekeren zijn. Natuurlijk kijken we ook naar de laatste inzichten op het gebied van fysieke risico's en verzekeren van veranderend en extreem weer.

Noteer 16 november alvast in je agenda. Binnenkort volgt er meer informatie en wordt de inschrijving geopend.