3e Livestream: Zelfregulering

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

3e Livestream: Zelfregulering

Wat gaat er per 1 juli a.s. veranderen?

In 2020 actualiseren we, samen met onze leden, onze zelfregulering en richten we de toetsing van de zelfregulering effectiever en efficiënter in. Besluitvorming hierover is voorzien tijdens de ALV van 24 juni a.s. (of als je dit later leest: heeft inmiddels plaatsgevonden).
In twee eerdere livestreams (in april en mei) informeerden wij jullie al over de aanstaande veranderingen.
In deze derde sessie hoor je concreet wat er vanaf 1 juli gaat gebeuren.
Je kunt zelf actief aan deze livestream deelnemen door vragen te stellen en opmerkingen te maken.

Kun je niet live kijken? Dan is de stream op ieder door jou gewenst moment ook terug te kijken. Alleen kun je dan natuurlijk niet live meepraten. Ook voor het terugkijken moet je je even aanmelden.

Deze update mag en wil je niet missen. Meld je daarom nu aan!
Aanmelden kan t/m 29 juni a.s., 12.00 uur.

  • Wat is de planning voor het komende jaar voor de eerste audit en het eerste self assessment?
  • Hoe houden we de verzekeraars betrokken bij dit traject?
  • Hoeveel werk wordt het voor verzekeraars?

Deze en andere vragen zullen we beantwoorden, samen met Ron van Kesteren (directeur van de Stichting toetsing verzekeraars). Ook staan we stil bij de nieuwe zelfregulering op het gebied van claimbehandeling en informatievertrekking.

Kortom na deze livestream ben je helemaal klaar voor het vernieuwde stelsel van zelfregulering!

Programma
Aanvang:     16.00 uur
Duur:           max. 1 uur

  • Opening
  • Diverse presentaties
  • Vragen
  • Afsluiting

Bestemd voor
Deze livestream is exclusief bestemd voor medewerkers die werkzaam zijn bij bedrijven die aangesloten zijn bij het Verbond van Verzekeraars.
Deelname is vooral interessant voor directie, compliance officers, KBC-managers met aandachtsgebied toetsing van de zelfregulering en Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken.
De sprekers kunnen jou níét zien en horen. De binnenkomende vragen worden beoordeeld door een moderator, die een selectie maakt en deze voorlegt aan de presentatoren.
In verband met de bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus bevinden de presentatoren zich niet op dezelfde locatie.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je van ons nadere instructies en de link om deel te kunnen nemen.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Patricia Swienink (beleidsadviseur Algemene Beleidszaken). Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.   

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).