Skip to Content

Aan de slag met transparante schadevrije jaren

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aan de slag met transparante schadevrije jaren

Projectupdate

Op 1 juli 2024 wordt het bestaande systeem voor schadevrije jaren (Roy-data) vervangen door een nieuw systeem. Een systeem met veel voordelen voor zowel de sector als voor verzekerden. Wees op tijd klaar voor de overgang en volg deze projectupdate van het Verbond en Stichting Efficiënte Processen Schadeverzekeraars (EPS). De thema’s die we 23 november behandelen zijn Proces berekening offerte/premie, Planning aanpassing Roy-data in aanloop naar 1 juli en Klantcommunicatie. 

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m woensdag 22 november a.s., 12.00 uur.

Bestemd voor
Dit webinar is exclusief voor leden van het Verbond van Verzekeraars, leden van de NVGA en systeemhuizen. Deelname is vooral interessant voor IT-managers en changemanagers, ICT-medewerkers, productmanagers, businessanalisten en volmachten. 

Host en sprekers 

  • Steven Plug - underwriting manager commercial motor bij Allianz | lid platform mobiliteit
  • Tjeerd Wierda - directeur Stichting EPS | programmamanager transparante schadevrije jaren 
  • Ellen Jonges - communicatieadviseur Verbond | werkgroep communicatie 
  • Floske Weehuizen - beleidsadviseur bij het Verbond | moderator 

Programma
Aanvang:     16.00 uur
Duur:           max. 1 uur

  • Opening door Steven Plug 
  • Proces berekening offerte/premie, mogelijkheden en onmogelijkheden - door Tjeerd Wierda 
  • Planning en draaiboek, van Roy-data naar Roy-data 2.0 - door Tjeerd Wierda 
  • Hoe blijf ik op de hoogte? Toelichting documentatie - door Tjeerd Wierda 
  • Klantcommunicatie - door Ellen Jonges 
  • Vraag en antwoord - beantwoording van vragen in de chat 

Projectinformatie 
Wil je meer weten over dit project? Ga dan naar de themapagina Transparante schadevrije jaren. Daar is ook de Toolkit Implementatie te vinden. 

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. Dit webinar valt onder het lidmaatschap. Weet je niet zeker over jouw organisatie lid is van het Verbond van Verzekeraars check dan de ledenlijst.
Ook voor leden van de NVGA én voor systeemhuizen zijn aan deelname geen kosten verbonden.

PA-certificaat
Na dit webinar weet je meer over wat mogelijk is met het nieuwe systeem, wat de planning van het project is en hoe we omgaan met klantcommunicatie.
Dit webinar draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema.
Na afloop ontvang je een bewijs van deelname (PA-certificaat), mits je het hele webinar hebt gevolgd. Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA).

PE-punten
Met het bewijs van deelname (PA-certificaat) kan je op de website van het NIVRE (onder Permanente Educatie) zien of aan dit webinar PE-punten zijn toegekend.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Alex de Hoop. Aan hem kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Hoe kun je deelnemen aan dit webinar?
Dit webinar organiseren wij via OnlineSeminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij OnlineSeminar Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je de link om deel te kunnen nemen. Na registratie bij OnlineSeminar voor de webinars van het Verbond, kun je voor toekomstige Verbondswebinars van dat account gebruik maken en hoef je je niet opnieuw te registreren.
Kun je op het moment van het webinar niet kijken? Geen probleem! Het webinar is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).