Flitswebinar: ZZP en pensioen? Dit kun je doen!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Flitswebinar: ZZP en pensioen? Dit kun je doen!

Als zzp’er ben je verantwoordelijk voor je eigen pensioen. Maar hoe pak je dat precies aan? Hoeveel zet je opzij, waar zet je het neer en wat zijn de belastingregels? Krijg het antwoord op al je vragen tijdens de pensioen3daagse. Oskar Barendse, Financieel Planner bij Knab, laat tijdens dit flitswebinar zien wat je opties zijn om je pensioen goed te regelen.

In het kader van de pensioen3daagse organiseert de Taskforce Inkomen voor Later het flitswebinar: ‘ZZP en Pensioen? Dit kun je doen!’ De Taskforce heeft als doel om de oudedagsvoorziening onder zzp’ers te bevorderen, door het vergroten van het bewustzijn en het wegnemen van belemmeringen. Het is een samenwerkingsverband tussen het Verbond van Verzekeraars en de Stichting ZZP Nederland, het Platform Zelfstandige Ondernemers, de Kamer van Koophandel, het ministerie van SZW, Wijzer in geldzaken en het NIBUD.

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m 3 november a.s., 12.00 uur.


Programma
Aanvang:     13.30 uur
Duur:           max. 30 minuten

  • Opening door: Floske Weehuizen, beleidsadviseur Pensioenen
  • Oskar Barendse, Financieel planner bij Knab, laat zien wat je opties zijn om je pensioen goed te regelen
  • Vragen mogen gesteld maar worden achteraf beantwoord
  • Afsluiting

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken.
De sprekers kunnen jou níét zien en horen. De binnenkomende vragen worden beoordeeld door een moderator, die een selectie maakt en deze voorlegt aan de presentator. Vragen die door de beperkte tijd niet tijdens de uitzending beantwoord kunnen worden, zullen wij achteraf via een Q&A behandelen.
In verband met de bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus bevinden de presentatoren zich niet op dezelfde locatie.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je van ons nadere instructies en de link om deel te kunnen nemen.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Floske Weehuizen. Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).