‘In it to win it’: leren van de Amerikaanse verkiezingsstrijd | Online finale PensioenWegwijzer 2020

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

‘In it to win it’: leren van de Amerikaanse verkiezingsstrijd | Online finale PensioenWegwijzer 2020

Inspiratiebijeenkomst voor pensioencommunicatie

Welke communicatie werkt om mensen in beweging te krijgen? En wat kan de pensioensector leren van de Amerikaanse verkiezingsstrijd? Verbond van Verzekeraars, Pensioenfederatie, Netspar en Wijzer in geldzaken organiseren gezamenlijk deze online bijeenkomst op 5 november van 15:00 tot 16:30 uur met als thema ‘In it to win it’, waarin we je meenemen in de geheimen van deelnemersactivatie en kijken we van buiten naar binnen.

Victor Vlam, Amerikadeskundige, zal in zijn keynote de parallel trekken tussen de uitslag van de verkiezingen en de weg ernaartoe: wat was effectief? En wat juist niet?
Deze middag hebben we live vanuit de studio ook onze eigen verkiezingsstrijd: wie wordt de winnaar van de PensioenWegwijzer 2020 van Wijzer in geldzaken? 

PensioenWegwijzer 2020
Ook strijden tijdens de inspiratiebijeenkomst 5 finalisten om de felbegeerde PensioenWegwijzer 2020. De prijs wordt tijdens de Pensioen3daagse door minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitgereikt aan de organisatie met het meest innovatieve praktijkvoorbeeld om pensioenkeuzes makkelijker te maken. Nieuw dit jaar is dat er ook een publieksprijs wordt uitgereikt. De stemming hiervoor vindt plaats tijdens de inspiratiebijeenkomst.

Vervolgbijeenkomst later in het jaar
De inspiratiebijeenkomst op 5 november is de eerste van twee online bijeenkomsten in het kader van pensioencommunicatie en een gezamenlijk initiatief van de Pensioenfederatie, Verbond van Verzekeraars, Netspar en Wijzer in geldzaken. Eind november organiseren we de tweede bijeenkomst.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Floske Weehuizen, beleidsadviseur Pensioen van het Verbond.
Voor specifieke vragen over de PensioenWegwijzer 2020 kun je contact opnemen met Wijzer in geldzaken.