Skip to Content

Livestream Een goed rokende schoorsteen

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Livestream Een goed rokende schoorsteen

Preventiebrochure schoorstenen

Het stookseizoen is, ondanks de warme temperaturen voor deze tijd van het jaar, weer begonnen. Een uitstekend moment om de herziene brochure schoorstenen te presenteren. In de brochure wordt ingegaan op stoken en vegen, schoorsteenbranden, thermisch rendement, rookkanalen, omkokering en maximale trek en daarnaast natuurlijk ventilatie en vonkenvangers. Tijdens deze livestream praten wij je bij over nieuwe inzichten en veranderingen in de preventietechniek.

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m 16 december a.s., 12.00 uur.


Doelstelling
Een update geven over de herziene brochure schoorstenen.

Programma
Aanvang:     11.00 uur
Duur:           max. 1 uur

  • Opening door Lara van Waas
  • Presentatie en toelichting brochure door Bert Veurink, voorzitter Technische Commissie Schadepreventie
  • Vragen
  • Afsluiting

Bestemd voor
Deze livestream is voor schade-experts en risicodeskundigen en anderen met affiniteit met schadepreventie.

Kosten
Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Lara van Waas, beleidsadviseur POV. Aan haar kunt u eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

 

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken. De sprekers kunnen jou alleen zien/horen als je ervoor kiest om je camera/microfoon aan te zetten. Indien je een vraag hebt, kun je dit met ‘het handje’ laten weten. Je kunt de vraag stellen, als je microfoon wordt aangezet door de organisatoren. Mogelijk wordt er van deze livestream ook een opname gemaakt om later terug te kunnen kijken. Door je in te schrijven voor één of meerdere livestreams ga je ermee akkoord dat je zicht-/hoorbaar bent voor andere deelnemers of ‘terugkijkers’ als je je camera en/of microfoon aanzet.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je van ons nadere instructies en de link om deel te kunnen nemen.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).