Embracing Global Innovation in The Netherlands

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Embracing Global Innovation in The Netherlands

Exclusief event voor leden

Op dinsdag 24 november 2020 organiseert het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Plug and Play InsurTech - het wereldwijde open Innovatie Platform uit Silicon Valley/München - het event Embracing Global Innovation in The Netherlands.  Het is alweer de volgende editie van dit internationale InsurTech event. Een niet te missen event voor iedereen die met innovatie in de verzekeringssector bezig is en in ruim twee uur bij wil zijn op de belangrijkste InsurTech ontwikkelingen.

In deze editie zal je van een aantal internationale grote namen uit de InsurTech, automobielbranche, herverzekeringswereld en gezondheid uit het buitenland vernemen hoe zij baanbrekend en disruptief innoveren. Tijdens dit event zal AFM-bestuurslid Jos Heuvelman een Keynote verzorgen.  De ochtend zit verder  vol met geweldige panels, een fireside chat en pitches van startups met veel internationale sprekers.

Doelstelling
In dit virtueel event worden nieuwe en innovatieve oplossingen gedeeld. Het doel is om je te informeren over relevante ontwikkelingen op het brede gebied van InsurTech en in de praktijk bewezen modellen voor succesvolle samenwerking.

Doelgroep
Dit event staat uitsluitend open voor leden die meer willen weten over ontwikkelingen op het gebied van InsurTech.
Deelname is vooral interessant voor eindverantwoordelijken innovatie en distributie binnen (zorg)verzekeraars (directieleden distributie, Chief Information Officers, Chief Technology Officers, Chief Digital Officers, directie/manager Innovation Labs, Chief Product Officer, etc.) en InsurTech. 

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m 23 november a.s., 12.00 uur.


Agenda (Preliminary)
10.00 - 10.10: Dutch Association of Insurers and Plug and Play introduction
10.10 - 10.30: Keynote by Jos Heuvelman, Member Executive Board AFM
10.30 - 11.10: Insurance Startup pitches (Quantee, Zelros, Laka)
11.10 - 11.40: Health Panel (VvAA, Infermedica, Novo Nordisk)
11.40 - 11.50: Health Startup pitch (PsycApps)
11.50 - 12.20: Mobility Case Study: Monk AI & Bosch
12.20 - 12.30: Wrap up

Kosten
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Deelname en aanmelden
Het virtueel event wordt georganiseerd door het Verbond in samenwerking met Plug and Play InsurTech (Silicon Valley/München). Hierbij wordt het video en cloud platform Zoom gebruikt. De vastlegging van informatie behandeld en gedeeld in de bijeenkomst, vindt mogelijk buiten de EU plaats. Wij verzoeken je hiermee rekening te houden met de informatie die ingebracht/gedeeld wordt.

*A Youtube livestream will be available for attendees that are not allowed to use Zoom.

Disclaimer
As this virtual exhibit is hosted on a 3rd party platform (Zoom) over which we have no control, we are unable to take responsibility for platform up-time or performance. Use of contact information - By agreeing to these terms and conditions, you agree for your email address to be shared Plug and Play InsurTech for follow-up related to their business activities. By submitting your registration, you accept these Terms & Conditions.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kan je contact opnemen met Harold Mahadew. Aan hem kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Inschrijven
Na aanmelding ontvang je tijdig een link om via Zoom aan het event deel te nemen.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).