}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Roundtable Robo-advice Verbond en AFM

Roundtable Robo-advice Verbond en AFM

In samenwerking met de AFM organiseert het Verbond een Roundtable over Robo-advice. Deze Roundtable staat in het teken van de AFM-visie op Robo-advice: “Kansen, zorgplicht en aandachtspunten”. De AFM zet uiteen hoe zij als toezichthouder denkt over de invulling van Robo-advies, bijvoorbeeld in termen van de zorgplicht. Waar liggen de kansen? Welke aandachtspunten zijn er? En wat betekent dit voor het toezicht van de AFM? De AFM verwacht dat haar richtlijnen de sector zullen helpen in een doorontwikkeling van geautomatiseerde adviesdiensten. Robo-advice kan zowel de toegankelijkheid als de kwaliteit van het advies vergroten. Het kan heel goed samengaan met een fysieke adviseur.

De AFM wil graag ook met verzekeraars in gesprek over dit onderwerp.

Doelgroep
Het aantal beschikbare plaatsen voor deze bijeenkomst is beperkt. De Roundtable Robo-advice is alleen toegankelijk op uitnodiging. Zij is bestemd voor eindverantwoordelijken innovatie en distributie binnen verzekeraars (directieleden distributie, Chief Information Officers, Chief Technology Officer, Chief Digital Officers, directie/manager Innovation Labs, Chief Product Officer, etc. ).

Aan de Roundtable Robo-advice neemt naast de AFM ook een aantal externen deel.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Harold Mahadew (beleidsadviseur distributie bij het Verbond).

Inschrijven
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Indien u een uitnodiging wilt ontvangen, dan kunt u dat via kenbaar maken door het sturen van een e-mail aan Harold Mahadew (beleidsadviseur distributie bij het Verbond).

Het programma van de Roundtable Robo-advice en verdere details ontvangt u bij de bevestiging van uw participatie (ongeveer 2 weken voor de Roundtable Robo-advice).

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Aankomende activiteiten

Aarde.jpg

Werkconferentie klimaatimpact financiële sector

  • 28 januari
  • Bijeenkomst
  • Vakkennis
Volmachten.1.jpg

Bijeenkomst Volmachtgevende Verzekeraars

  • 6 februari
  • Bijeenkomst
  • Verzekeringsthema's
Google home klein.jpg

Bijeenkomst Google Home: je nieuwe beste vriend! Herhaald

  • 6 maart
  • Bijeenkomst
  • Trends en innovatie

Cookies

{cookieText}