Verbond van Verzekeraars Jaarevent 2020

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Verbond van Verzekeraars Jaarevent 2020

Groei!

Op donderdag 5 maart 2020 vindt het eerste Verbond van Verzekeraars Jaarevent plaats met als overkoepelend thema; Groei! Met inspirerende keynotes van econoom Mathijs BoumanJacco Vonhof (MKB Nederland) en Hanne Tersmette (boswachter bij Natuurmonumenten) en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen. Dit event biedt je de kans om in één dagdeel vanuit verschillende invalshoeken te leren en kennis met elkaar te delen over groei in en door de financiële sector. Jij bent er toch ook bij?

De inschrijving is geopend, dus schrijf je snel in!

Inspirerende keynotes
De uiteenlopende keynotes nemen je vanuit verschillende invalshoeken mee in het thema Groei. Mathijs Bouman neemt ons op geheel eigen wijze mee in het thema 'Groei!' aan de hand van een toer door de wereldeconomie. Daarnaast staat Jacco Vonhof stil bij groei en de impact op ondernemers. Hanne Tersmette, (vloggende) boswachter, houdt ons een spiegel voor: wat is het belang van groei voor het behoud van ons ecosysteem?

Deelsessies

Ook gaan we in workshops en ronde-tafelsessies in op de vraag hoe je persoonlijk, of als organisatie kan bijdragen aan een duurzame groei van klant, economie en maatschappij. Deze vraag wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd:

  • Hoe meet je de klimaatimpact van beleggingen?
  • Hoe kan AI bijdragen aan groei en doen we dat op een verantwoorde manier?
  • Hoe vergroten we de financiële zelfredzaamheid van kwetsbare mensen?
  • Hoe groeien mensen gezond door in hun baan?
  • Hoe kan je als bedrijf, met behulp van innovatie en in samenwerking met anderen, groeien buiten Nederland?

Klik hier voor meer informatie over de verschillende deelsessies.

Programma
08.00 – 09.00    Inloopontbijt
09.00 – 09.10    Opening dagvoorzitter Richard Weurding, algemeen directeur Verbond van
                        Verzekeraars

09.10 – 09.35    Mathijs Bouman
09.35 – 10:00    Jacco Vonhof
10:15 – 10:55    Deelsessieronde 1
11.05 – 11.45    Deelsessieronde 2
11.55 – 12.20    Hanne Tersmette
12.20 – 12.30    Plenaire afsluiting dagvoorzitter
12.30 – 14.00    Netwerklunch / Netwerkmarkt

Bestemd voor
Alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Over het Jaarevent
Het Jaarevent is vanaf 2020 een jaarlijks terugkerend evenement met als doel: ontmoeten, inspireren en kennisdelen. Want, binnen het Verbond beschikken wij over een grote hoeveelheid aan kennis en expertise op vele terreinen. Wij delen en vergroten deze kennis via onze uitgebreide netwerken. Daarbij is het onze ambitie om de doelgroepen met wie wij kennis delen steeds verder te verbreden. Daarom ontwikkelt het Verbond zich meer en meer naar een branche-overstijgend, open platform en is iedereen, leden én andere geïnteresseerden, van harte welkom op het Jaarevent 2020: Groei!

Kosten
Medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars betalen € 99,= (excl. BTW). Overige geïnteresseerden betalen € 249,= (excl. BTW).

  • Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV
  • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen
  • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
  • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

Gesponsord door:

Sponsor worden?
Groeien doen we samen. Daarom organiseren wij hét event van het jaar graag samen met jou. Wij bieden een jaarlijks overzicht van de meeste inspirerende initiatieven, ervaringen en plannen in relatie tot de financiële sector. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar jaarevent@verzekeraars.nl en je ontvangt de sponsorinformatie zo spoedig mogelijk.

Annulering en no-show

Leden
Leden van het Verbond van Verzekeraars kunnen hun aanmelding annuleren tót 48 uur voor de bijeenkomst.
Bij latere annulering wordt € 50,= (excl. btw) administratie-/organisatiekosten in rekening gebracht.
Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je je door een collega laat vervangen.
Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy.
Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Overige geïnteresseerden
Annulering van de aanmelding is mogelijk tot 14 dagen na inschrijvingBij latere annulering of no-show is het volledige deelnamegeld verschuldigd. Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je je door een collega laat vervangen. Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy. Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Parkeren
Het aantal parkeerplaatsen bij het Verbond van Verzekeraars is beperkt. Wij kunnen daarom helaas niet iedere bezoeker een parkeerplek garanderen. Het Verbondsgebouw is echter uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar; het ligt naast NS-station Den Haag Mariahoeve waar ook tram (lijn 6) en bus (lijn 24) stoppen.
Als de parkeergarage vol is, kun je uiteraard ook proberen om in de omgeving van het Verbondsgebouw een plekje te vinden. Wij raden echter aan om zoveel als mogelijk van het OV gebruik te maken.
Houd in ieder geval rekening met extra reis- en parkeertijd. 

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Esther Heiwegen (projectleider Jaarevent).

Inschrijven
Hieronder kunt u zich inschrijven en uw voorkeur voor de deelsessies aangeven.
Wij streven ernaar om zoveel als mogelijk rekening te houden met aangegeven voorkeuren. Omdat er per deelsessie steeds ruimte is voor een maximum aantal deelnemers, hangt definitieve indeling af van het aantal aanmeldingen per sessie. 

Wij verwachten een grote belangstelling voor deze bijeenkomst, terwijl de capaciteit beperkt is. Indien het maximum aantal deelnemers wordt overschreden, is het uitgangspunt dat iedere organisatie met minimaal één deelnemer vertegenwoordigd kan zijn en wordt voor het overige gestreefd naar een zo evenredig mogelijke verdeling.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn. 

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).

 

 

Houd mij op de hoogte