Jaarevent 2020

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Jaarevent 2020 | Groei

Op donderdag 5 maart 2020 vindt het eerste Verbond van Verzekeraars Jaarevent plaats met als overkoepelend thema Groei! Een terugkerend event waarbij we door met elkaar kennis te maken, kennis delen en elkaar inspireren.

Jaarevent 2020

Het Verbond koppelt ‘groei’ aan actuele ontwikkelingen en uitdagingen in Nederland, Europa en de wereld. De diverse workshops en rondetafelsessies behandelen dan ook een breed scala aan thema's (onder andere duurzaamheid, data, innovatie, persoonlijke groei). Via spraakmakende keynotes en scherpe debatten krijg je in één dagdeel een overzicht van actuele kennis over groei. 

Een breed open platform

Binnen het Verbond beschikken wij over een grote hoeveelheid aan kennis en expertise op vele terreinen. Wij delen en vergroten deze kennis via onze uitgebreide netwerken. Daarbij is het onze ambitie om de doelgroepen met wie wij kennis delen steeds verder te verbreden. Daarom ontwikkelt het Verbond zich meer en meer naar een branche-overstijgend, open platform en is iedereen, leden én andere geïnteresseerden, van harte welkom op het Jaarevent 2020: Groei!

Voor mensen met impact!

Het Verbond wil een open platform zijn. Daarom is het Jaarevent 2020:Groei! interessant voor een brede doelgroep. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, voor dienstverleners, overheid en wetenschap maar vooral ook voor innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Wil je niets missen?

Laat hier je gegevens achter en ontvang als eerste de uitnodiging en het programma (slechts 150 plaatsen beschikbaar). 

Sponsor worden?

Groeien doen we samen. Daarom organiseren wij hét event van het jaar graag samen met jou. Wij bieden een jaarlijks overzicht van de meeste inspirerende initiatieven, ervaringen en plannen in relatie tot de financiële sector. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar jaarevent@verzekeraars.nl en je ontvangt de sponsorinformatie zo spoedig mogelijk.

 

 

;