Jaarevent 2020

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het Jaarevent 2020: de inschrijving is geopend!

Op donderdag 5 maart 2020 vindt het eerste Verbond van Verzekeraars Jaarevent plaats met als overkoepelend thema: Groei! Dit event biedt je de kans om in één dagdeel vanuit verschillende invalshoeken nieuwe inzichten en inspiratie op te doen over groei in de financiële/verzekeringssector en kennis met elkaar te delen. Jij bent er toch ook bij?

Programma

Het programma is (bijna) rond en inspirerende sprekers als Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland die stil staat bij groei en de betekenis en impact op ondernemers binnen de financiële sector. Hanne Tersmette, boswachter, vliegt duurzame groei aan vanuit onze CO2 footprint en de compensatie ervan via  investeringen in onze natuurgebieden. We zijn nog druk bezig met een derde spannende gast! Kortom: uiteenlopende sprekers die je vanuit verschillende invalshoeken meenemen in hun gedachten over duurzame groei.

Deelsessies

Daarna gaan we in workshops en ronde-tafelsessies in op de vraag hoe je persoonlijk, of als organisatie kan bijdragen aan een duurzame groei van klant, economie en maatschappij. Deze vraag wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd:

Het antwoord op deze vragen krijg je tijdens de deelsessies na het plenaire deel.

Inschrijven

De inschrijving is geopend, dus schrijf je snel in, want het aantal plekken is beperkt.

Een breed open platform

Binnen het Verbond beschikken wij over een grote hoeveelheid aan kennis en expertise op vele terreinen. Wij delen en vergroten deze kennis via onze uitgebreide netwerken. Daarbij is het onze ambitie om de doelgroepen met wie wij kennis delen steeds verder te verbreden. Daarom ontwikkelt het Verbond zich meer en meer naar een branche-overstijgend, open platform en is iedereen, leden én andere geïnteresseerden, van harte welkom op het Jaarevent 2020: Groei!

Voor mensen met impact!

Het Verbond wil een open platform zijn. Daarom is het Jaarevent 2020:Groei! interessant voor een brede doelgroep. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, voor dienstverleners, overheid en wetenschap maar vooral ook voor innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Sponsor worden?

Groeien doen we samen. Daarom organiseren wij hét event van het jaar graag samen met jou. Wij bieden een jaarlijks overzicht van de meeste inspirerende initiatieven, ervaringen en plannen in relatie tot de financiële sector. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar jaarevent@verzekeraars.nl en je ontvangt de sponsorinformatie zo spoedig mogelijk.

 

;