Skip to Content

Aansluiten bij ons

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Het Verbond van Verzekeraars is de brancheorganisatie van schade- en levensverzekeraars in Nederland. Wij focussen op de belangenbehartiging van de verzekeringssector. Ook ontwikkelen wij met onze leden beleid en bieden wij hun praktische ondersteuning in de vorm van informatie, bijeenkomsten/opleidingen en toolkits. Alles met als doel een vitale sector, die de belangen van de verzekerden vooropstelt.

Als sector staan wij niet op zichzelf. Daarom hebben wij ons ontwikkeld tot een platform waarop wij samenwerken met andere organisaties. Samen met onze leden, (associate) partners en sponsoren streven wij naar meerwaarde voor de betrokken partijen en hun klanten. Op deze pagina leggen we kort uit op welke manieren je met ons kunt samenwerken en kun je doorklikken voor meer informatie.

(Aspirant)lidmaatschap: voor schade- en levensverzekeraars

Ben je als verzekeraar actief op de Nederlandse markt en wil je lid worden van het Verbond van Verzekeraars? Lees dan meer over de procedure en vereisten voor het (aspirant)lidmaatschap. Ook herverzekeraars, rechtspersonen die zich toeleggen op banksparen voor de oude dag en premiepensioeninstellingen (PPI) kunnen lid worden. 

 

Associate partners: organisaties die geen verzekeraar zijn, maar wel veel met en voor verzekeraars doen

Ben je geen verzekeraar, maar wel onderdeel van de waardeketen van verzekeraars? Als financieel dienstverlener voor- of achter in de keten van verzekeraars of expertiseorganisatie. Of als insurtech-organisatie die technologische producten en diensten aanbiedt die vooral door verzekeraars worden gebruikt. Maar ook: herverzekeraar, herverzekeringsmakelaar of hypotheekverstrekker? Dan kun je via het associate partnership onderdeel worden van ons netwerk, gezamenlijk informatie en kennis uitwisselen en meerwaarde creëren voor de verzekeringnemer, de associate partner en verzekeraars/het Verbond.

 

Partners/sponsoren: organisaties die graag onderdeel zijn van de ontwikkeling van verzekeringssector

Wil je gericht en intensief met ons samenwerken op een specifiek thema? Wil je kennis inbrengen, kennis ophalen en onderdeel uitmaken van ons netwerk? Dan past het partnership (langdurig) of sponsorship (incidenteel) misschien bij jouw organisatie.