Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Contact

Media/pers

Neem contact op met onze woordvoerders

Consumenten

Zoek je een polis? Het Verbond biedt samen met de leden een zoekservice voor verloren polissen.

Heb je vragen over je verzekering of verzekeren? Neem contact op met jouw verzekeraar of adviseur. Algemene informatie over verzekeringen staat op onze consumentenwebsite VanAtotZekerheid.nl.

Heb je een klacht over je verzekeraar? Meld je klacht eerst bij jouw verzekeraar en doorloop daar de klachtenprocedure. Niet naar tevredenheid opgelost? Meld je klacht dan bij Kifid.

Leden

Als je inlogt, staat op veel pagina's een contactpersoon. Kom je er niet uit, stel je vraag dan via het formulier. 

Contactformulier

Informatie

Telefoon
070-333 85 00

Tijdelijk bezoekadres (tot 1 juni 2024)
Aegonplein 6
2591 TV Den Haag

Let op: in verband met de herstelwerkzaamheden aan het Verbondsgebouw vindt het overleg plaats aan de overkant van het Verbondsgebouw in onze tijdelijke locatie het asr/Aegon gebouw.Dit gebouw is uitstekend bereikbaar met het OV (NS station Den Haag Mariahoeve).

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het parkeerdek naast het gebouw. De ingang van het parkeerterrein is direct aan uw rechterhand als u het Aegon-plein oprijdt, recht tegenover de bloemenkiosk. Aanmelden kan via de slagboom. Na het parkeren loopt u buitenom langs het gebouw om bij de receptie te komen. Daar ontvangt u een bezoekerspas om verder het gebouw in te kunnen.

Indien het parkeerterrein vol is zijn er nog parkeerplaatsen beschikbaar onder het Verbondsgebouw. Daar kunt u ook uw fiets parkeren waarna u de kruising naar het Aegon-plein kunt oversteken. U kunt uw fiets ook kwijt in de openbare NS stalling station Mariahoeve bij het asr/Aegon-gebouw.

Postadres
Postbus 93450
2509 AL Den Haag

Route

  • Het gebouw ligt tegenover treinstation Mariahoeve. Prima bereikbaar met openbaar vervoer! Plan je reis op ns.nl of 9292.nl.
  • Kom je met de auto? Plan jouw route. Bezoekers mogen gratis bij ons in de parkeergarage staan. Ook kan je de auto kwijt op het parkeerdek bij Aegon.