Skip to Content

Werkgeluk verder vergroten met T-MC

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Toen T-MC op het jaarevent 2020 hoorde van de mogelijkheid een partnership aan te gaan met het Verbond van Verzekeraars twijfelde het adviesbureau, met een expertise op het gebied van georganiseerd werken, geen moment.

“Met de bezieling van T-MC en de GO Academy verwachten wij samen serieuze impact te kunnen maken op het werkgeluk van medewerkers,” stelt Bert Dikmans, managing partner bij T-MC.

“Wij zijn blij dat ook T-MC, net als veel andere bedrijven, nu ook onderdeel uitmaakt van het open platform dat het Verbond nastreeft. Duurzame inzetbaarheid staat centraal in alles wat we doen en willen zijn”, aldus Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond. Fons Gieles, eveneens managing partner bij T-MC, vult aan: “Het strategische thema Duurzame Inzetbaarheid vormt een belangrijke spil in wat wij doen voor onze klanten, namelijk het zorgen dat medewerkers – van alle niveaus – weerbaar en wendbaar zijn en blijven. In de eerste plaats door hen te helpen excelleren in hun werk, door het hebben van focus op en inzicht in wat er van hen verwacht mag worden. Maar vooral ook bij het inzetbaar blijven en doorontwikkelen door een leven lang leren.”

v.l.n.r.: Bert Dikmans, Fons Gieles en Richard Weurding

Over T-MC

T-MC creëert GO organisaties. Dit zijn organisaties die werken als een geoliede machine omdat ze gevormd worden door heldere structuren, slim ontworpen processen en enthousiaste, betrokken medewerkers. T-MC richt organisaties doelgericht en efficiënt in en laat de mensen daarin excelleren. Hiermee maken zij al meer dan 25 jaar de missies van hun klanten waar. Omdat het plezier, waardering en resultaat oplevert. De producten die T-MC inzet om dit te bereiken zijn: consultancy, interim management, procesmanagement, IT oplossingen en opleidingen zoals LEAN, Agile / SCRUM en de Get Organised (GO) training.


Was dit nuttig?