Webinar Leiderschap in tijden van crisis

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Webinar Leiderschap in tijden van crisis

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s zoals leiderschap, governance, data security en online distributie. Het eerste webinar ‘Leiderschap in tijden van crisis’ is op 7 april (16:00).

Programma
In elk webinar belicht een spreker van het Verbond van Verzekeraars, een spreker van Nyenrode én een spreker van een verzekeraar één specifiek thema. In deze eerste editie over leiderschap in tijden van crisis bijt Richard Weurding (algemeen directeur van het Verbond) het spits af. Andere sprekers zijn Lidewey van der Sluis (professor Strategisch Talentmanagement en directeur van het Center for Leadership & Management Development bij Nyenrode Business Universiteit), Frank Peters (eigenaar VIRTUS Communications) en Seada van den Herik (directeur Onderlinge 's-Gravenhage). Natuurlijk krijgen alle deelnemers de gelegenheid om actief deel te nemen en hun vragen te stellen.

Bestemd voor
Iedereen die geïnteresseerd is kan aan het webinar deelnemen. Zowel leden als niet leden.
En attendeer vooral ook introducees op dit webinar!

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Save the date
Het tweede webinar vindt plaats op donderdag 16 april van 16:00 tot 17:00 uur.
Meer informatie en de link volgen zo snel mogelijk.

Deelname en aanmelden
Om deel te nemen aan dit webinar klik je op deze link. 
We stellen het wel erg op prijs als je via de aanmeldknop even aangeeft dát je aan het webinar wilt deelnemen.

Voor het webinar wordt gebruik gemaakt van Microsoft Teams. Je kunt het webinar bekijken via de Microsoft Teams app of via je internet browser, je hoeft geen programma te downloaden of een account te hebben.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).