3e webinar 'Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen'

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

3e webinar 'Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen'

In samenwerking met Nyenrode

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s zoals leiderschap, governance en online distributie. Het derde webinar ‘Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen' is op donderdag 7 mei (16:00 uur).

Programma
Wat voor invloed heeft de coronacrisis op de fysieke en online distributie van verzekeraars en is dit bepalend voor de werkwijze in de toekomst?

Het programma is als volgt:

  • Introductie en presentatie over de rol van het Verbond, door Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraars.
  • prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer, professor marketing en directeur van het Marketing and Supply Chain Management Cluster bij Nyenrode Business Universiteit.
  • Pascal Spelier, Digital Officer bij VvAA.
  • Jan Veldsink MSc., docent AI en Cyber bij Nyenrode.

Elke spreker belicht het onderwerp vanuit zijn/haar perspectief. Duur van het webinar is circa 1 uur waarbij Richard Weurding als moderator optreedt en ook vragen vanuit deelnemers zal voorleggen aan de sprekers.

Bestemd voor
Iedereen die geïnteresseerd is kan aan het webinar deelnemen. Zowel leden als niet leden.
En attendeer vooral ook introducees op dit webinar!

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deelname en aanmelden
Om deel te nemen aan dit webinar klik je op deze link. 
We stellen het wel erg op prijs als je via onderstaande aanmeldknop even aangeeft dát je aan het webinar wilt deelnemen.

Voor het webinar wordt gebruik gemaakt van Microsoft Teams. Je kunt het webinar bekijken via de Microsoft Teams app of via je internet browser, je hoeft geen programma te downloaden of een account te hebben. Wel raden wij aan gebruik te maken van één van de volgende browsers; Chrome, Firefox, Internet Explorer 11 of Microsoft Edge. De kans bestaat bij andere browsers dat het niet wordt ondersteund.

Andere webinars terugkijken?

  • Wil je het 1ste webinar van 7 april over 'Leiderschap in tijden van crisis' terugkijken? Klik dan hier.
  • Wil je het 2e webinar van 16 april over 'Crisismanagement en Governance in de praktijk' terugkijken? Klik dan hier.

SAVE THE DATE: 26 mei van 16.00 uur tot 17.00 uur (4e webinar) ‘Het nieuwe normaal, impact voor verzekeraars’

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).

 

Mede mogelijk gemaakt door onze opleidingspartner: