Skip to Content

Jaarevent - Digital nomads, the war on talent

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Jaarevent - Digital nomads, the war on talent

Let op! Onze aanmeldprocedure is veranderd!
Dit webinar organiseren wij via OnlineSeminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij OnlineSeminar.


Het Verbond van Verzekeraars organiseert dit jaar voor de tweede keer het Jaarevent. Laat je van 4 tot en met 8 oktober twee keer per dag inspireren tijdens actuele webinars rondom het thema:
Veerkracht door verbinding.

Ons 6e webinar in de eventreeks is speciaal vóór jongeren. En dóór jongeren. Werken als een ‘digital nomad’ spreekt veel jongeren aan. Wat kan de sector doen  om dit een succes te laten zijn? Wat boeit jongeren? Hoe werken ze? Wat kunnen ze van elkaar leren. Wat zijn jóúw ideeën en wensen? Meld je aan en praat vooral mee!

Tijdens dit webinar vertelt Alex Malone, ondernemen en digital nomad, over werken waar en wanneer je wilt. Zij gaat in op de vraag aan welke randvoorwaarden je moet voldoen om het ‘vrij’ werken een succes te laten zijn. In een rondetafelgesprek met Jasper Roos, ondernemer bij o.a. Plug & Play, een expert uit de verzekeringssector en twee vertegenwoordigers vanuit jongerenverenigingen van verzekeraars spreken wij over het vertalen van de kernwaarden van digital nomads naar de verzekeringssector. Hoe geven verschillende verzekeraars uiting aan zaken als purpose en flexibiliteit?

Daarna bespreekt Djurre Das, onderzoeker bij het Rathenaur Instituut, 'millennials' op de werkvloer’: wie zijn het, wat boeit ze, hoe werken ze en wat kunnen we van elkaar leren? Maar ook aan jou de vraag: wat zijn jouw wensen? Laat je stem horen en meld je aan voor dit gratis superinteressante webinar!


Programma

Aanvang: 15.00 uur
Duur:       max. 2 uur

- Opening
- Alex Malone - Leven en werken als een digital nomad
- Ronde tafel 1: digital nomads & de verzekeringssector
- Djurre Das - Millenials op de werkvloer
- Ronde tafel 2: the war on talent
- Afsluiting

Bestemd voor
Dit webinar is bestemd voor iedereen die interesse in dit onderwerp heeft. Het is vooral interessant voor young professionals van verzekeraars, studenten, HR managers van verzekeraars, talentmanagers en recruiters in het bijzonder.
Stuur deze aankondiging vooral door aan iedereen van wie je denkt: die moet er ook bij zijn.

Kosten
Aan deelname aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.

PA-certificaat
Na volledige deelname aan dit webinar ontvang je automatisch een bewijs van deelname.
Deze bijeenkomst draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema.
Indien je een bewijs van deelname (PA-certificaat) wilt ontvangen, dien je bij je profiel bij OnlineSeminar je geboortedatum in te vullen.

Nadere informatie en vragen
Meer informatie vind je op de speciale eventpagina op onze website.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken.
De sprekers kunnen jou níét zien en horen. De binnenkomende vragen worden beoordeeld door een moderator, die een selectie maakt en deze voorlegt aan de presentatoren.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream 
Dit webinar organiseren wij via Online Seminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij Online Seminar. Na je aanmelding ontvang je de link om deel te kunnen nemen.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).

Dit webinar komt mede tot stand met steun van onze partners en sponsoren.