Jaarevent 4 t/m 8 oktober 2021

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het Jaarevent 2021 - Veerkracht door verbinding - Save the date

De verzekeringssector draagt bij een aan krachtige samenleving die tegen een stootje kan. Door ervoor te zorgen dat risico’s verzekerd zijn en dat we daardoor risico’s durven nemen. Door te verbinden leveren wij véérkracht voor onze sector en de maatschappij, nu en in de toekomst!

Het komende Jaarevent van het Verbond staat van 4 tot en met 8 oktober in het teken van Veerkracht! Dit jaar gaan we helemaal digitaal vanuit onze Verbondsstudio in Den Haag. Een beproefd concept dat bol staat van interactie, inspiratie en niet te vergeten humor. Ontmoet tijdens de Week van de Veerkracht van 4 tot en met 8 oktober sprekers uit de verzekeringswereld, inspirators van buiten de sector, maar ook deskundigen met de blik op de toekomst.

Een week lang inspiratie

Het Jaarevent, ditmaal een hele week lang, is dé plek waar we het hebben over de veranderingen die de verzekeringssector raken en waar we samen over over oplossingen nadenken. Laat vooral via de chat jouw stem horen tijdens de negen webinars (twee per dag), het speciale  jongerenprogramma op 7 oktober én een pubquiz!  

Blijf op de hoogte
Wil je weten hoe de verzekeringsbranche de maatschappij helpt haar veerkracht te ontdekken, te benutten en te vergroten? Laat je gegevens hier achter en ontvang als eerste de uitnodiging en meer informatie over het programma.

Interesse in sponsoring?

Het Jaarevent van het Verbond van Verzekeraars biedt bezoekers nieuwe inzichten & contact met waardevolle relaties uit de verzekeringsbranche.

 Waarom sponsor worden? Het Jaarevent biedt:

  • Direct contact met managers bij verzekeraars
  • Aantrekkelijke exposure voor / tijdens / na het Jaarevent
  • Profilering van je bedrijf als expert binnen je vakgebied
  • Een verdiepend en inspirerend programma
  • Volop ruimte voor digitaal netwerken en nieuwe ontmoetingen
  • Presentatie van je logo in onze communicatie-uitingen: volop exposure!

KORTOM: het Jaarevent is hét evenement waar je inspiratie opdoet op het gebied van veerkracht én waar je kennis deelt met verzekeringsprofessionals.

Bekijk de sponsoroverzicht!

Bereik de verzekeringsprofessionals. Bekijk het sponsoroverzicht of vraag Sjoerd Brouwer naar de mogelijkheden om deel te nemen als sponsor aan het Jaarevent. Ook je aanvraag voor een ticketdeal voor jouw organisatie zien wij graag tegemoet. 

Ontmoet andere bezoekers

Ga de interactie aan met andere bezoekers, sprekers of kennispartners. Deel je kennis, expertise of vraagstukken tijdens de webinars, kom in contact met jongeren tijdens het jongerenprogramma en test je kennis tijdens de afsluitende pubquiz. Nieuwe contacten kom je hier zeker tegen!

Haal kennis op en deel je kennis

Verdiep je in korte tijd in meerdere belangrijke topics die spelen binnen de verzekeringsbranche als het gaat om veerkracht.

Kijken vanuit huis

Bekijk, discussieer & netwerk vanuit je eigen (thuis)werkplek.

Voor wie?

Met het jaarevent willen wij onze kennis, expertise en netwerken breder delen, mensen en inzichten met elkaar verbinden en ons daarmee ontwikkelen naar een branche-overstijgend, open platform. Het event is daarom niet alleen bedoeld voor leden van het Verbond, zoals (jonge) professionals, directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars. Maar ook mensen van buiten de sector zijn van harte welkom: adviseurs, consultants en beleidsmakers bij de overheid, uit het hoger beroepsonderwijs en van wetenschappelijke instituten. Kortom, voor iedereen die betrokken is bij de verzekeringsbranche.

Klik op onderstaande afbeelding om te vergroten.

 

Aftermovie 2019

Op 5 september vond het fysieke Jaarevent 2019 plaats met ruim 100 bezoekers om te praten over Groei: de uitdagingen én innovatieve oplossingen voor de verzekeringsmarkt. Nieuwsgierig naar dit event: bekijk de aftermovie.

Je kunt deze video alleen afspelen als je onze marketingcookies accepteert.
Dat is niet onze keuze, maar het gevolg van wetgeving. Wij gaan uiteraard netjes met je gegevens om.