Livestream: Informatie-uitwisseling WA Direct - 2e sessie

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Livestream: Informatie-uitwisseling WA Direct - 2e sessie

Implementatie, schadesturing, clearinghuis, dashboard, bedrijfsregeling

Op 1 juni 2021 willen verzekeraars een directe verzekering invoeren voor ongevallen met materiële schade tussen personenauto’s. Dat betekent dat de nodige aanpassingen moeten worden doorgevoerd in processen en systemen in jouw organisatie.
De eerste sessie over dit onderwerp vond plaats op 25 juni jl.

In deze tweede sessie gaat het onder meer over:

  • Implementatie
  • Clearinghuis: aanpassingen, werkwijze en managementinformatie
  • Het dashboard
  • Bedrijfsregeling voor directie verzekeringen.

En uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen, met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen bij de implementatie met elkaar te delen.

Meld je nu aan! Aanmelden kan tót woensdag 2 september a.s. vóór 12.00 uur.


Voorlopig programma op hoofdlijnen
Aanvang:     14.00 uur
Duur:          max. 1,5 uur

  • Welkom en inleiding
  • Laatste informatie over de implementatie
  • Requirements en aanpassingen Clearinghuis
  • Bedrijfsregeling WA Direct
  • gelegenheid voor vragen en onderling gesprek
  • Afsluiting

Bestemd voor
Deze livestream is voor leden en overige geïnteresseerden, zijnde volmachten.
Deelname is vooral interessant voor productspecialisten- en productmanagers, ICT specialisten- en managers, managers en specialisten schade verkeer/motor.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken. De sprekers kunnen jou alleen zien/horen als je ervoor kiest om je camera/microfoon aan te zetten. Als je een vraag hebt, kun je dit met ‘het handje’ laten weten. Je kunt de vraag stellen als je microfoon wordt aangezet door de organisatoren. Mogelijk wordt er van deze livestream ook een opname gemaakt om later terug te kunnen kijken. Door je in te schrijven voor één of meerdere livestreams ga je ermee akkoord dat je zowel tijdens als na de livestream zicht-/hoorbaar bent voor andere deelnemers of ‘terugkijkers’ als je je camera en/of microfoon aanzet.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je van ons nadere instructies en de link om deel te kunnen nemen.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Marly de Blaeij (beleidsadviseur Schade bij het Verbond). Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.  

Mogelijk ook interessant
-  Speciale themapagina over WA Direct op onze website.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).