Livestream: JIP Terugkomdag

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Livestream: JIP Terugkomdag

Hackathon Schadevrije jaren

Deze livestream is exclusief bestemd voor oud-deelnemers aan het Jongeren Innovatie Programma (JIP).

Voor alle oud-JIPpers een dag waarop we weer de handen uit de mouwen gaan steken, het geleerde weer in de praktijk gaan brengen en een verzekeringsprobleem bij de lurven gaan pakken. Tijdens deze digitale hackathon gaan jullie aan de slag met ‘schadevrije jaren’.
Heb je in de dagelijkse praktijk niet te maken met autoverzekeringen? Geen probleem, graag zelfs! Tijdens de hackathon krijg je relevante informatie aangereikt. Tjeerd Wierda, directeur Stichting Efficiënte Processen Schadeverzekeraars, vertelt jullie over de meest recente stappen die genomen zijn om ‘schadevrije jaren’ duidelijker en transparanter te maken voor klanten.
De hackathon wordt georganiseerd samen met de HackathonFactory. Reindert Westrik neemt de begeleiding op zich. Op dinsdagmiddag maken we kennis met elkaar en formeren we teams, waarna we woensdagochtend meteen van start kunnen. Aan het einde van de middag presenteren de groepjes hun ideeën voor ons panel, bestaande uit:

  • Geeke Feiter-van Heuvelen, directeur Verbond van Verzekeraars
  • Alex de Hoop, beleidsadviseur Verbond van Verzekeraars
  • Tjeerd Wierda, directeur Stichting Efficiënte Processen Schadeverzekeraars

Aarzel dus niet en meld je snel aan! Het aantal plekken is beperkt.
Aanmelden kan t/m maandag 16 november a.s., 12.00 uur.

Doelstelling
Een leuke dag met oud-JIPpers, waarbij het geleerde in de praktijk wordt toegepast op een nieuw vraagstuk.

Programma
Dinsdag 17 november
16.00 - 17.00 Teamup Game, groepsvorming & succes-statement 

Woensdag 18 november
10.00 Opening
10.10 Get started in 15 minutes: Problem-Solution Fit
10.25 Fase 1: inleven 
11.10 Opleveren inzichten
11.30 Fase 2: valideren (met data)
12.00 Opleveren inzichten
12.15 Lunch
12.45 Get started in 15 minutes: brainstormen
13.00 Fase 3: ideeënvorming
13.45 Fase 4: pitch voorbereiden
14.15 Finale & feedback panel
15.30 Stemmen
15.45 Digitale Borrel & afsluiting

Bestemd voor
Deze livestream is exclusief bestemd voor oud-deelnemers aan het Jongeren Innovatie Programma (JIP).

Kosten
Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Lara van Waas, beleidsadviseur POV. Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.   

Kleine attentie
Wij zijn voornemens om de deelnemers aan deze livestream een kleine attentie te sturen. Indien je hierop prijs stelt, kun je dit bij je aanmelding aangeven. Wij nemen dan contact met je op voor de adresgegevens, waarvandaan je aan de livestream zult deelnemen. Wij gebruiken deze gegevens eenmalig en uitsluitend voor het aangegeven doel.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken. De sprekers kunnen jou alleen zien/horen als je ervoor kiest om je camera/microfoon aan te zetten. Indien je een vraag hebt, kun je dit met ‘het handje’ laten weten. Je kunt de vraag stellen, als je microfoon wordt aangezet door de organisatoren. Mogelijk wordt er van deze livestream ook een opname gemaakt om later terug te kunnen kijken. Door je in te schrijven voor één of meerdere livestreams ga je ermee akkoord dat je zicht-/hoorbaar bent voor andere deelnemers of ‘terugkijkers’ als je je camera en/of microfoon aanzet.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je van ons nadere instructies en de link om deel te kunnen nemen.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).