Jongeren en Innovatie Programma (JIP)

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het JIP is een intensieve innovatietraining voor young professionals in de verzekeringsbranche. Tijdens deze training wordt de innovatiekracht uit verschillende verzekeringsmaatschappijen gebundeld om zo klantgerichte, toekomstbestendige innovaties te ontwikkelen. De ervaringen en uitgewerkte ideeën van de afgelopen vijf edities waren zo goed, dat het Verbond ook in 2021 weer een training organiseert.

Win-win-win-situatie

De verbinding die tijdens dit innovatietraject ontstaat tussen de deelnemers van uiteenlopende maatschappijen levert een win-win-win-situatie op:

  • Young professionals leren innovatie skills die direct toepasbaar zijn in de praktijk;
  • De maatschappij overstijgende samenwerking zorgt voor een steviger netwerk en een nieuwe blik op de toekomst van verzekeren;
  • Het JIP levert de verzekeringssector innovatie ideeën en inzichten op.

Nieuwsgierig? Bekijk de onderstaande video van het JIP 2019 en lees de ontknoping van JIP 2020: 'Snelschademelden.nl wint Jongeren Innovatie Programma 2020'.

Je kunt deze video alleen afspelen als je onze marketingcookies accepteert.
Dat is niet onze keuze, maar het gevolg van wetgeving. Wij gaan uiteraard netjes met je gegevens om.

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor enthousiaste, creatieve en klantgerichte jonge medewerkers van leden van het Verbond. Zij hebben maximaal vijf jaar werkervaring in de sector en/of zijn niet ouder dan 35 jaar. JIP-deelnemers zijn teamplayers, houden van een uitdaging en hebben interesse in innovatie en duurzaamheid. Young professionals kunnen vanuit allerlei verschillende functies deelnemen.

Door wie?

De organisatie van het JIP 2021 bestaat uit Mariska van den Berg-Houweling, Ellen Jonges en trainer Sander Goudswaard. Heb je vragen over deze innovatietraining van het Verbond? Neem dan gerust contact met ze op via: m.van.den.berg@verzekeraars.nle.jonges@verzekeraars.nl.

JIP 2021

Omdat het JIP een innovatietraining is, vind je op de opleidingspagina alle informatie over de zesde editie in 2021. Denk aan thema, programma, data, kosten en inschrijven.

Laatst gewijzigd op:28-04-2021