Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Webinar 'Hernieuwde actualiteit Solvency II beloningsregels'

Recente wijzigingen in het beloningsregime nader toegelicht

Op verzekeraars zijn diverse beloningsregels van toepassing. Deze volgen bijvoorbeeld uit Solvency II, EIOPA richtsnoeren, de Wft en Q&A van DNB. Sinds de recente herziening van de DNB Regeling beheerst beloningsbeleid Wft (Rbb), is deze regeling niet langer van toepassing op verzekeraars. De Solvency II regels zijn daardoor weer meer actueel.
Van belang is dat de beloningsregels van Solvency II meer ruimte voor eigen interpretatie bieden en een lastenverlichting inhouden ten opzichte van de “oude” Rbb. Wat betekent dat nu concreet voor verzekeraars? Bijvoorbeeld ten aanzien van de groep van personen die onder de regels valt, het verplicht belonen van personeel in instrumenten en publicatievereisten. Daarover gaat dit webinar.
Deskundige sprekers zijn Constant van Tuyll van Serooskerken (advocaat bij Van Doorne) en Caroline Zegers (partner Global Employer Services bij Deloitte). 

Via de chatfunctie is er voor leden van het Verbond alle gelegenheid om actief aan het webinar deel te nemen (vragen te stellen en met de sprekers in gesprek te gaan). Deelname aan het webinar is voor Verbondsleden gratis.
Niet-leden van het Verbond kunnen naar het webinar kijken, hieraan zijn kosten (€ 149,=) verbonden.

Mogelijk ook interessant voor u:


Bestemd voor:
Deze bijeenkomst is vooral interessant voor iedereen die betrokken is bij het beloningsbeleid van een verzekeraar (bijvoorbeeld hoofden HR en personen die betrokken zijn bij het maken van beloningsbeleid) of voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Deelname aan dit webinar staat open zowel voor leden van het Verbond (gratis) als voor niet-leden (tegen betaling).
Verbondsleden kunnen actief deelnemen, terwijl niet-leden het webinar kunnen volgen.


Kosten

  • Verbondsleden - Medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars kunnen gratis deelnemen aan dit webinar.
  • Niet-leden van het Verbond – Deelnamekosten voor het volgen van het webinar door niet-leden bedragen € 149,= (excl. Btw).
    Facturatie geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond B.V.


Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Luuk van der Scheer (juridisch- en beleidsadviseur Verbond. Aan hem/haar kunt u eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.