Skip to Content

Aanmelden voor onze kennisactiviteiten nóg eenvoudiger!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aanmelden voor onze kennisactiviteiten nóg eenvoudiger!

Datum:
Inloggen Shutterstock 2194098833

Goed nieuws! Aanmelden voor onze kennisactiviteiten is nu eenvoudiger dan ooit. Als je bent ingelogd op je Verbondsaccount, hoef je vanaf nu niet langer zelf het hele aanmeldformulier in te vullen. Dat hebben wij al voor je gedaan. Aanmelden is nu echt een fluitje van een cent.

Eerder dit jaar hebben wij ons registratieproces voor kennisactiviteiten verbeterd. We hebben een nieuw aanmeld- en registratiesysteem in gebruik genomen, met handige functies om jou als deelnemer beter van dienst te zijn en je over voor jou relevante activiteiten te informeren. Door een nieuwe functionaliteit hoef je nu niet langer telkens dezelfde gegevens opnieuw in te voeren. Minder omslachtig dus en veel minder kans op (type)fouten bij je aanmelding.

Het enige wat je nodig hebt is een Verbondsaccount. Dat is gratis beschikbaar voor alle medewerkers werkzaam bij een verzekeraar die lid is van het Verbond of bij een associate partner van het Verbond. Heb je nog geen account? Je kunt het eenvoudig hier aanvragen.

Verbond 1

Bijeenkomsten en opleidingen weer terug op de Bordewijklaan

Vanaf nu ontvangen wij onze bezoekers weer graag in het eigen Verbondsgebouw aan de Bordewijklaan.

Zebra Shutterstock 2047175966

Onze bijeenkomsten steken over!

Ten gevolge van een brand afgelopen december kan het Verbond tijdelijk niet over zijn eigen gebouw beschikken. Gedurende die tijd zitten wij in het a.s.r./Aegon-gebouw, tegenover het Verbondsgebouw. Daar vinden ook onze fysieke bijeenkomsten plaats.

Verbondscourse 2023 0547

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Wil jij meer verzekeringskennis opdoen? Ook in 2024 heeft het Verbond van Verzekeraars weer een breed en actueel opleidingsaanbod.