Skip to Content

Aanmelden voor onze kennisactiviteiten nóg eenvoudiger!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aanmelden voor onze kennisactiviteiten nóg eenvoudiger!

Datum:
Inloggen Shutterstock 2194098833

Goed nieuws! Aanmelden voor onze kennisactiviteiten is nu eenvoudiger dan ooit. Als je bent ingelogd op je Verbondsaccount, hoef je vanaf nu niet langer zelf het hele aanmeldformulier in te vullen. Dat hebben wij al voor je gedaan. Aanmelden is nu echt een fluitje van een cent.

Eerder dit jaar hebben wij ons registratieproces voor kennisactiviteiten verbeterd. We hebben een nieuw aanmeld- en registratiesysteem in gebruik genomen, met handige functies om jou als deelnemer beter van dienst te zijn en je over voor jou relevante activiteiten te informeren. Door een nieuwe functionaliteit hoef je nu niet langer telkens dezelfde gegevens opnieuw in te voeren. Minder omslachtig dus en veel minder kans op (type)fouten bij je aanmelding.

Het enige wat je nodig hebt is een Verbondsaccount. Dat is gratis beschikbaar voor alle medewerkers werkzaam bij een verzekeraar die lid is van het Verbond of bij een associate partner van het Verbond. Heb je nog geen account? Je kunt het eenvoudig hier aanvragen.

Verbondscourse 2022 8008

Verbondscourse 2024: aanmelden is nú mogelijk

In 2024 organiseren wij (voor de 16e keer) de populaire Verbondscourse voor talentvolle managers en directieleden. De inschrijving hiervoor is weer geopend.

Collegezaal HR Shutterstock 281107127

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Sta eens stil bij de stappen die je dit najaar wilt zetten in je werk. Heb jij jouw route nog niet helemaal uitgestippeld? We helpen je graag met ons overzicht van opleidingen en trainingen. Van programma’s met Nyenrode, de UvA tot advocatenkantoren. Welke past bij jou?

Weet meer met een account van het Verbond van Verzekeraars

Vraag een account aan bij het Verbond en vergroot jouw kennis!

Wil jij je kennis vergroten en op de hoogte blijven van alle kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan.