Themabijeenkomst Klantgerichte innovatie in de spotlight

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Themabijeenkomst Klantgerichte innovatie in de spotlight

Deze bijeenkomst is exclusief bestemd voor leden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Finale Jongeren Innovatie Programma 2019

Jonge mensen die geloven in de toekomst van verzekeren. Jonge mensen die op zoek gaan naar nieuwe wegen. Jonge mensen die de handen uit de mouwen steken. Tijdens de finale van het ’Jongeren en Innovatie Programma (JIP)presenteren zij hún innovatieve ideeën rond het thema klantgerichtheid. Jij kunt je daardoor laten inspireren en meestemmen over het beste JIP-idee van 2019.

Het JIP is ontwikkeld om jonge medewerkers en bestuurders samen te brengen rondom het thema klantgerichte innovatie. Hierbij staat de veranderende behoefte van de klant en de rol die verzekeraars daarin kunnen spelen centraal. De ideeën uit voorgaande jaren waren erg goed, en de reacties van JIP-deelnemers én bezoekers van de finale zó enthousiast, dat we ook dit jaar een JIP hebben georganiseerd. De apotheose is op donderdag 4 april a.s. in de Caballero Fabriek in Den Haag.

De JIP-pers hebben de afgelopen periode een intensief programma doorlopen, waarbij zij aan de hand van theorie en praktijk zijn uitgedaagd om een idee tot een concreet product te brengen. De 25 deelnemers (werkzaam binnen verschillende disciplines) hebben hun krachten gebundeld om. In 5 teams zijn zij aan de slag gegaan en hebben hun ideeën uitgewerkt. Die willen ze straks graag aan jou presenteren.
De ervaring met JIP leert dat de finale een bruisende en sprankelende bijeenkomst is, die niet alleen inspirerend is, maar jou ook weer op nieuwe ideeën brengt. Een welbestede middag dus.

Peter Heshof opent de dag. Deze marketingdeskundige combineert tijdgeest en consumententrendinzichten. Vervolgens projecteert hij deze op innovatie binnen de verzekeringssector. Daarna nemen wij je in vogelvlucht mee door de afgelopen maanden: welke opdracht hebben de deelnemers gekregen? Wat hebben de jongeren gedaan? En waar liggen voor jóú kansen?

Vervolgens is het woord aan de deelnemers. De vijf teams pitchen hun ideeën. Na de pitches is er alle ruimte om met de teams in gesprek te gaan. Op een markt kun je hen het hemd van het lijf kan vragen en je oordeel vormen. Want uiteindelijk beslis jij: wie mag zich straks winnaar van JIP 2019 noemen?

Kortom, een enerverende en inspirerende middag. Doe er je voordeel mee!

Aarzel niet en meld je snel aan, want … vol = vol.

Programma
14:00           Inloop met koffie en thee
14:30           Welkom
14:45           Presentatie Peter Heshof
15:30           uitleg JIP 2019 en pitches
17:00           Markt en stemmen
17:30           Prijsuitreiking
17:45           Napraten en netwerkborrel

Bestemd voor
Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van het Verbond.
Deelname is vooral interessant voor leden van besturen, directies en management, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.
Voor de JIP-finales is vaak grote belangstelling. Aarzel dus niet en meld je snel aan!

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden.

Annulering en no-show
Leden van het Verbond van Verzekeraars kunnen hun aanmelding annuleren tót 48 uur voor de bijeenkomst.
Bij latere annulering of no-show wordt € 50,= (excl. btw) administratie-/organisatiekosten in rekening gebracht.
Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je je door een collega laat vervangen.
Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy.
Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Lara van Waas, projectleider JIP, of Pim de Nijs.

Mogelijk ook interessant voor je

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.