Marktbijeenkomst Zonnepanelen: iets nieuws onder de zon!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Marktbijeenkomst Zonnepanelen: iets nieuws onder de zon!

Deze bijeenkomst is vol! U kunt zich niet meer inschrijven.
Wilt u op de reservelijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar bijeenkomsten@verzekeraars.nl

Bestemd voor leden van het Verbond en niet-leden.
Deelnamekosten voor leden bedragen € 99,- (excl. BTW; 0%) 
Deelnamekosten voor niet-leden bedragen € 249,- (excl. BTW; 0%).

POV-preventiedag 2019

Zonnepanelen; daarover gaat de POV-preventiedag 2019. Op steeds meer daken zien we ze verschijnen. We kunnen er niet meer omheen en u als verzekeraar al helemaal niet. Er zijn nogal wat dingen die u over en van zonnepanelen moet weten. Daarom bieden wij u een compleet ‘all-in’ programma, waarin allerlei aspecten van zonnepanelen aan de orde komen. Techniek, installatie, fabels en waarheid, werking en natuurlijk de verzekeringstechnische aspecten. Het komt allemaal voorbij. Kortom, in één dag bent u helemaal op de hoogte!

Rij een willekeurige straat in Nederland in en de kans is groot dat u één of meerdere huizen ziet, waar installateurs bezig zijn zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen zijn hip, hot & happening. De Nederlandse consument heeft ze ontdekt, zo ook het bedrijfsleven en de overheid. Maar voor u als verzekeraars houdt het daar niet op. Er valt nogal wat te vertellen en te weten over zonnepanelen. ‘Facts and fiction’ worden tijdens de POV-preventiedag van elkaar gescheiden en u komt voor u onmisbare informatie te weten.

De POV-preventiedag biedt een all-in programma, waar zonnepanelen van A tot Z worden besproken: van opslag tot inspectie en van constructie tot installatie. Experts uit het veld delen hun visie op alle (verzekerings)technische aspecten rondom zonnepanelen. Na afloop van deze dag bent u op de hoogte van de belangrijkste ins and outs en het laatste nieuws op het gebied van zonnepanelen.

Naast technische informatie is er ook deze dag ruim de mogelijkheid om informeel bij te praten met vakgenoten.

U komt toch ook?!

Programma
10:00           Inloop
10:30           Welkom – Bert Veurink
10:45           Zonne-energie in Nederland – Jaap Baarsma (Holland Solar)
11:30           Energieopslag & nieuwe risico’s – Rob Overdijkink (FSE Support)
12:15           Lunch
13:15           Zonnepanelen: zin en onzin – Technische Commissie Schadepreventie
13:45           Zonne-energie op daken – Chris van der Meijden (KIWA BDA)
14:30           Veiligheid & Installatie – Bert van Woudenberg (ProfiNRG)
15:15           Pauze
15:30           Verzekeringstechnische aspecten van zonne-energie – Harry Wolkenfelt (Solarif)16:15           Zonnepanelen op het dak? Veiligheid en kwaliteit – Allart de Jong
                   (Omega inspecties)
17:00           Wrap up & afsluiting
17:15           Borrel

Kennis en niveau
Het betreft hier een verdiepende bijeenkomst, waarvoor geen specifieke kennis of ervaring vereist is; affiniteit met schadepreventie is echter gewenst.
Voor deze bijeenkomst gelden geen vrijstellingen. De studiebelasting is gelijk aan de duur van de bijeenkomst.
Indien beschikbaar worden eventuele presentaties achteraf toegezonden. 

Bestemd voor
Deze bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als voor niet-leden.
Deelname is vooral interessant voor schade-experts en risicodeskundigen. Maar ook andere geïnteresseerden in schadepreventie zijn van harte welkom.
Hoewel de bijeenkomst vanuit het Platform Onderlinge Verzekeraars (POV) wordt georganiseerd, zijn ook niet-onderlinge leden van harte welkom.

Wij verwachten een grote belangstelling voor deze bijeenkomst, terwijl de capaciteit beperkt is. Indien het maximum aantal deelnemers wordt overschreden, is het uitgangspunt dat iedere maatschappij met minimaal één deelnemer vertegenwoordigd kan zijn en wordt voor het overige gestreefd naar een zo evenredig mogelijke verdeling.

Het aantal plaatsen dat voor externen beschikbaar is, is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen door leden en het profiel. Na aanmelding laten wij u weten of uw aanvraag kan worden gehonoreerd.

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname de volgende kosten verbonden: € 99,- (excl. BTW; 0%).
Voor deelnemers niet werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname de volgende kosten verbonden: € 249,- (excl. BTW; 0%)

  • Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV
  • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen
  • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
  • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

Annulering en no-show
Annulering van de aanmelding is mogelijk tot 14 dagen na inschrijving.
Bij latere annulering of no-show is het volledige deelnamegeld verschuldigd.
Deze kosten worden niet in rekening gebracht als u zich door een collega laat vervangen.
Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy.
Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

PE-punten en niveau
Een bewijs van deelname wordt verstrekt i.v.m. PE-punten van het NIVRE en de NVVK.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Lara van Waas, beleidsadviseur POV. Aan haar kunt u eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.   

Mogelijk ook interessant voor u

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).