Skip to Content

Meedoen met het Verbond?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Als Verbond en als sector staan wij midden in de maatschappij en werken wij samen met veel andere partijen. Samen met onze leden, (associate) partners en sponsoren willen wij meerwaarde creëren voor de betrokken partijen, hun klanten en de gehele samenleving. Op deze pagina leggen we kort uit hoe je met ons kunt samenwerken.

 

(Aspirant)lidmaatschap: voor schade- en levensverzekeraars

Ben je als verzekeraar actief op de Nederlandse markt en wil je lid worden van het Verbond van Verzekeraars? Lees dan meer over de procedure en vereisten voor het (aspirant)lidmaatschap. Ook herverzekeraars, rechtspersonen die zich toeleggen op banksparen voor de oude dag en premiepensioeninstellingen (PPI) kunnen lid worden. 

 

Associate partners: organisaties die geen verzekeraar zijn, maar wel veel met en voor verzekeraars doen

Ben je geen verzekeraar, maar wel onderdeel van de waardeketen van verzekeraars? Als financieel dienstverlener voor- of achter in de keten van verzekeraars of expertiseorganisatie. Of als insurtech-organisatie die technologische producten en diensten aanbiedt die vooral door verzekeraars worden gebruikt. Maar ook: herverzekeraar, herverzekeringsmakelaar of hypotheekverstrekker? Dan kun je via het associate partnership onderdeel worden van ons netwerk, gezamenlijk informatie en kennis uitwisselen en meerwaarde creëren voor de verzekeringnemer, de associate partner en verzekeraars/het Verbond.

 

Partners: organisaties die graag onderdeel zijn van de ontwikkeling van verzekeringssector

Wil je gericht en intensief met ons samenwerken op een specifiek thema? Wil je kennis inbrengen, kennis ophalen en onderdeel uitmaken van ons netwerk? Dan past het partnership misschien bij jouw organisatie.

 

Organisaties die hun naamsbekendheid onder verzekeraars willen vergroten

Je kunt als sponsor je naam verbinden aan onze sector. Wil je weten hoe? Bekijk onze sponsormogelijkheden.