Skip to Content

Executive Insurance Program 2023 start op 16 januari

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Om een succesvolle beleidsbepaler of bestuurder te worden, is inzicht in je eigen rol, kwaliteiten en ontwikkelbehoeften onmisbaar. Zeker in een sector die te maken heeft met complexe uitdagingen als digitalisering, duurzaamheid, veiligheid en de impact van regelgeving. Dit soort uitdagingen vormen de basis van het Executive Insurance Program dat start in januari 2023, een hoogwaardige leergang van het Verbond en Nyenrode.

Deze leergang van het Verbond en Nyenrode is gericht op effectief leiderschap in jouw rol als aankomend bestuurder of executive professional. Na het afronden van dit programma beschik je over een brede kennis van de bedrijfsvoering van een verzekeraar, de strategische uitdagingen én heb je een helder perspectief op de toekomst van verzekeren.

Tegelijkertijd werk je aan een persoonlijke visie op de sector. Je werkt aan het vermogen tot zelfstandige oordeelsvorming en je krijgt inzicht in jouw kernkwaliteiten en persoonlijke ontwikkelbehoeften als succesvolle beleidsbepaler van ‘morgen’.

Iets voor jou?

Wil je weten of dit programma iets is voor jou? Ga naar de opleidingspagina van Nyenrode voor meer informatie over het programma, docenten, data en inschrijven. Heb je vragen? Neem dan contact op met programma-coördinator Christy Molhoek: 034-6291502.


Je kunt deze video alleen afspelen als je onze marketingcookies accepteert.
Dat is niet onze keuze, maar het gevolg van wetgeving. Wij gaan uiteraard netjes met je gegevens om.

Was dit nuttig?