Meld je aan voor inspiratiesessie Executive Insurance Program

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
16-02-2021

Op 17 mei start het Executive Insurance Program. Wil je weten of deze opleiding iets is voor jou? Meld je dan aan voor de inspiratiesessie op 9 maart. Hierin geven docenten Yousri Mandour en Jessica Peters-Hondelink uitleg over het programma en gaan dieper in op de thema’s ‘Ondernemerschap’ en ‘Verandermanagement’.

Je voorbereiden op de toekomst is urgenter dan ooit

De verzekeringssector staat voor omvangrijke en complexe uitdagingen. Denk aan de digitalisering, energietransitie, klimaatverandering en reputatiekwesties. Maar ook de huidige coronapandemie is in vele opzichten een game-changer.

Hoe overzie je als (aankomend) bestuurder of executive professional deze urgente vraagstukken? En hoe speel je hier op in? In samenwerking met Nyenrode heeft het Verbond van Verzekeraars een hoogwaardige leergang van 1 jaar ontwikkeld: het Executive Insurance Program. In dit programma staan onder andere inzichten in de belangrijke strategische vraagstukken van de verzekeringssector en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Verken samen met ons de toekomst van de verzekeringssector

Nieuwsgierig naar wat deze opleiding jou kan brengen? In een online inspiratiesessie gaan we met twee docenten van het programma, Yousri Mandour en Jessica Peters-Hondelink, dieper in op de diverse vraagstukken uit de verzekeringssector. Tijdens de sessie belichten we de onderdelen ‘Ondernemerschap’ en ‘Verandermanagement’. Natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen.

Meld je nu aan

Meer informatie over deze sessie op dinsdag 9 maart (17:00 tot 18:00 uur) en aanmelden vind je op de eventpagina.

Attendeer collega of kennis
Heb je een collega of ken je iemand in jouw netwerk die (aankomend) bestuurder of executive professional is, stuur dit bericht dan gerust door.

 

Deze website maakt gebruik van cookies
Om deze video te kunnen bekijken dient u de marketing-cookies te accepteren.

Was dit artikel nuttig?