Skip to Content

Onze bijeenkomsten steken over!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Onze bijeenkomsten steken over!

Datum:
Zebra Shutterstock 2047175966

Afgelopen december is er in het kantoor van het Verbond brand geweest. De brandschade is beperkt gebleven door de aanwezige sprinklerinstallatie, maar er is wel forse waterschade ontstaan. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk tot de zomer niet over ons eigen gebouw beschikken. Gedurende die tijd is het Verbond gehuisvest in het - tegenover het Verbondsgebouw gelegen - a.s.r./Aegon-gebouw aan het Aegonplein 6.

Ook daar hebben wij goede faciliteiten voor fysieke bijeenkomsten. Tenzij anders vermeld, vinden die dan ook daar plaats.

Bereikbaarheid

Ook het a.s.r./Aegon-gebouw is uitstekend met het OV bereikbaar (het maakt onderdeel uit van het stationcomplex Den Haag Mariahoeve). Als je aan de Haagse kant het station verlaat zie je aan je linker hand de ingang van het gebouw.

Als je met de auto komt, kun je nog gewoon gebruik maken van de parkeergarage onder het Verbondsgebouw. Parkeren is beperkt ook mogelijk op het parkeerdek naast het a.s.r./Aegon-gebouw. De ingang van de parkeerplaats is direct aan je rechterhand als je het Aegonplein oprijdt, recht tegenover de bloemenkiosk. Na het parkeren loop je buitenom langs het gebouw. Komend vanaf de parkeerplaats sla je 2x rechtsaf, waarna je direct aan je rechterhand de ingang ziet.

Let op: je moet dus níét in het hoofdgebouw zelf zijn, dat aan de overkant van het plein ligt. 

Verbond 1

Bijeenkomsten en opleidingen weer terug op de Bordewijklaan

Vanaf nu ontvangen wij onze bezoekers weer graag in het eigen Verbondsgebouw aan de Bordewijklaan.

Verbondscourse 2023 0547

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Wil jij meer verzekeringskennis opdoen? Ook in 2024 heeft het Verbond van Verzekeraars weer een breed en actueel opleidingsaanbod.

Jip 2022 Kick Off 7420

Jongeren, innovatie en netwerk: impact creëren

Iedereen wil het: impact creëren. Maar hoe doe je dat nou als young professional in de verzekeringssector? Onze eigen Academy-jongere Nico Tijsterman schreef een blog over JIP.