Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Klachtbehandeling Shutterstock 1632237724 (1)

Maak van een klacht een kans!

De Gedragscode Klachtbehandeling heeft als doel zorg te dragen voor een klantgerichte klachtenbehandeling, waarbij de klacht van de klant correct en tijdig wordt behandeld. Eind 2021 zal de Stichting toetsing verzekeraars starten met het toetsen van de naleving van deze code.

Pensioenplan 2 Shutterstock 1032154933

RVU in de praktijk (met Montae & Partners)

Vanaf 1 januari 2021 is de RVU terug van weggeweest. Steeds meer werkgevers en medewerkers maken gebruik van deze regeling. De praktische uitvoering van de wetgeving is voor iedereen nieuw en vraagt op onderdelen om meer verduidelijking. In dit webinar gaat Liesbeth Hufen, werkzaam bij onze partner Montae & Partners, in op de RVU in de praktijk en bespreekt een aantal beleids- en uitvoeringsvragen waar werkgevers en werknemers mee te maken krijgen

Unsplash_vrouw_achter_laptop.jpg

Digitale toegankelijkheid: waarom, wat en hoe?

Is de website van jouw organisatie wel digitaal toegankelijk voor mensen met een beperking? En wist je dat dit wettelijk verplicht wordt? In dit webinar bespreken we o.a. het belang van digitale toegankelijkheid en praktijkvoorbeelden van een aantal verzekeraars. Dit webinar wordt ondersteund door een doventolk.

Finance Regulation SFDR Know The Rules 1500

Duurzaamheidsrapportage (SFDR): waar staan we?

Hulp nodig bij de implementatie van de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR)? Complexe regels voor SFDR-level 1 en per 1 januari 2022 volgen aanvullende regels voor SFDR-level 2. Tijd dus om je bij te praten over de huidige stand van zaken en de actuele tijdslijnen met Suzanne Kröner-Rosmalen van Stibbe Advocaten. Daarnaast kan je jouw ervaringen delen met andere verzekeraars zodat je weet hoe ver jouw organisatie is.