Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
verzekeringsrecht (600x250).jpg

ACIS Symposium: Knelpunten in het verzekeringsrecht 2022

Op vrijdag 30 september 2022 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten, het Eggens Instituut en Uitgeverij Paris het symposium: ‘Knelpunten in het verzekeringsrecht 2022’.

Header Pivcongres.Nl

20e PPS Congres 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...'

Samen tot een nóg betere en nóg effectievere letselschadebehandeling komen. Daarover gaat het 20e congres van het PPS van het Verbond, op 30 september a.s. Een divers programma vol inspirerende sprekers, discussie, ervaringen, vervolgacties én vakgenoten.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Data Science 1500

Hoe zet je als verzekeraar Data Science verantwoord in?

Nieuw dit jaar is de datamiddag: voor alle data scientists uit de verzekeringsbranche. Ga de verdieping in tijdens deelsessies. We sluiten af met keynote speaker Ionica Smeets, professor wetenschapscommunicatie aan de Universiteit Leiden. Zij deelt de valkuilen en inspireert met best practices.