Skip to Content

Impact Event JIP 2022

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Impact Event JIP 2022

35 young professionals, vanuit 22 verschillende verzekeringsmaatschappijen, volgden in de afgelopen vier maanden een intensief innovatieprogramma. Tijdens het afsluitende Impact Event op dinsdagmiddag 6 december pitchen de 7 JIP-teams hun innovatie (product of dienst) aan de sector. En ook jij kan daar bij zijn.

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m maandag 5 december a.s., 10.00 uur.

Over het Jongeren Innovatie Programma (JIP)
Het JIP is ontwikkeld om young professionals en bestuurders samen te brengen rondom duurzaam innoveren. Hierbij staat de veranderende behoefte van de klant en de rol die verzekeraars daarin kunnen spelen centraal.

Leren innoveren
Tijdens het JIP leren de deelnemers innoveren onder leiding van innovatiebureau Makerlab. Vanuit 22 verschillende verzekeringsmaatschappijen en uiteenlopende vakgebieden bundelden zij hun krachten om in teamverband een idee volgens de Lean Startup Methode uit te werken. Het programma bestond uit theorie, sparren met (innovatie)experts, interviews met potentiële klanten, intervisie met de mentoren en diverse huiswerkopdrachten om het innovatieproces onder de knie te krijgen. Tijdens het Impact Event pitchen de deelnemers de innovaties aan de bezoekers.

Pitchen
Na een korte terugblik op het programma door projectleiders Mariska van den Berg en Vylon Ooms is het tijd voor de 7 innovaties. In de aanloop naar het Impact Event hebben de deelnemers keihard gewerkt om hun idee uit te werken tot een professionele pitch. Na elke pitch krijgt het panel en het publiek de tijd om vragen te stellen.

Bestemd voor
Het Impact Event is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar het innovatietalent in de verzekeringssector. Natuurlijk zullen oud-deelnemers, managers, directieleden van JIP-pers aanwezig zijn, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Programmering

Aanvang: 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Einde: 16.00 uur

  • Opening door Vylon Ooms en Mariska van den Berg 
  • Pitches van de JIP-deelnemers
  • Panel van experts geven hun bevindingen
  • Vragen vanuit de zaal
  • Afsluiting


Kosten

Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. Deze bijeenkomst valt onder het lidmaatschap. Weet je niet zeker over jouw organisatie lid is van het Verbond van Verzekeraars check dan de ledenlijst.

Voor medewerkers die aangesloten zijn bij Adfiz en NVGA bedragen de deelnamekosten € 49,- (excl. BTW).
Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten € 69,- (excl. BTW).

  • Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV
  • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen
  • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
  • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

Annulering en no-show
Leden
Leden van het Verbond van Verzekeraars kunnen hun aanmelding annuleren tót 48 uur voor de bijeenkomst. Bij latere annulering of no-show wordt € 50,- (excl. BTW) administratie-/organisatiekosten in rekening gebracht. Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je je door een collega laat vervangen.
Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy.
Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Betalende bezoekers
Annulering van de aanmelding is mogelijk tot 14 dagen na inschrijving. Bij latere annulering of no-show is het volledige deelnamegeld verschuldigd. Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je je door een collega laat vervangen.
Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy.
Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Mariska van den Berg-Houweling. Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Complianceregeling Mededinging Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom deprivacyverklaring van het Verbond van Verzekeraarsvan toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).