Activiteitenoverzicht

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_378433945.jpg

Marktbijeenkomst Interdisciplinair naar een begrijpelijke datakwaliteitsnorm

Op woensdag 29 mei organiseert het Verbond i.s.m. het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) en de Branchegroep Verzekeringsmaatschappijen (BGVM) van de Nederlandse Beroeps-organisatie van Accountants (NBA) de marktbijeenkomst ‘Interdisciplinair naar een begrijpelijke datakwaliteitsnorm’.

Embracing Global Innovation in the Netherlands.jpg

InsurTech event: Embracing Global Innovation in The Netherlands

Op woensdag 29 mei 2019 organiseert het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Plug and Play InsurTech het event Embracing Global Innovation in The Netherlands. Laat je informeren over (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van InsurTech, Health en Mobility.

shutterstock_557329258.jpg

Insurance Academy Event - De boef de baas!

In het bestrijden van schade door verzekeringsfraude en -criminaliteit hebben verzekeraars de laatste jaren belangrijke stappen in de goede richting gezet. Maar (cyber)criminelen zitten niet stil. Hoe blijven verzekeraars de boef de baas? Meld je nu aan voor het event.

Digitale toegankelijkheid-3.jpg

Marktbijeenkomst: Digitale toegankelijkheid, zijn jullie er klaar voor?

Op 6 juni organiseert het Verbond de bijeenkomst ‘Digitale toegankelijkheid, zijn jullie er klaar voor?’. In deze bijeenkomst wordt je geïnspireerd, geprikkeld en krijg je concrete handvatten om digitale toegankelijkheid voor jouw organisatie te laten werken. Schrijf je nu in!

Cookies

{cookieText}