Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Webinar Cyberrisico's - Hoe 'boefproof' is uw organisatie?

Webinar Cyberrisico's in samenwerking met Nibe-SVV

Cybercriminaliteit en andere cyberrisico’s zijn sterk in opkomst. Toch komen cyberverzekeringen in Nederland nog niet echt van de grond. Wat zijn cyberrisico’s nu eigenlijk? Wat kun je doen om je ertegen te wapenen? Wat zijn de verzekeringsaspecten? Welke rol heeft de adviseur?

Deskundigen vanuit de verzekeringsbedrijfstak én vanuit de ICT-sector gaan hierover met elkaar in gesprek tijdens dit gezamenlijke webinar van het Verbond van Verzekeraars en Nibe-SVV. En uiteraard krijgt u alle gelegenheid om tijdens dit live webinar actief deel te nemen aan de gedachtewisseling en vragen te stellen.

In dit tweede gezamenlijke webinar van Verbond van Verzekeraars en Nibe-SVV in de reeks ‘Focus op vakmanschap’, ontvangt Leo De Boer (directeur van het Verbond van Verzekeraars) Joppe Willeboordse (HDI Global) en Alex de Joode (Nederland ICT). Aan de hand van sprekende voorbeelden en cijfers staan zij stil bij de diverse cyberrisico’s en hun vaak enorme impact. Daarbij gaat het niet alleen om criminaliteit, maar ook om onachtzaamheid, bijvoorbeeld van eigen personeel. De sprekers gaan in op de mogelijkheden om de risico’s zoveel mogelijk te beperken, de verzekeringsoplossingen, de rol van de diverse partijen en de inspanningen van het Verbond van Verzekeraars.

Voor de live-deelnemers aan dit webinar is het uiteraard mogelijk om via de chatfunctie actief aan dit webinar deel te nemen en/of vragen te stellen.
Als u onverhoopt niet in de gelegenheid bent om live te kijken kunt u het webinar later terugkijken. De mogelijkheid om vragen te stellen is dan alleen niet meer aanwezig.

Meld u nu aan!

Bestemd voor
Dit webinar is voor een brede groep kijkers interessant, zoals verzekeraars, tussenpersonen, preventieadviseurs, ICT-medewerkers, iedereen werkzaam in de financiële sector en alle andere geïnteresseerden. Ook voor deelnemers aan de opleiding Next Insurance Professional en/of Next Financial Professional is dit webinar zeer de moeite waard.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Marko van Leeuwen of Reinder Kruyt (beleidsadviseurs schadeverzekeringen bij het Verbond). Aan hen kunt u ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.  

Mogelijk ook interessant voor u
Data, data en nog eens data. Longread over de schademiddag 2018, die geheel in het teken 
  van ‘data’ stond.
• Informatie over de landelijke campagne ‘maak het ze niet te makkelijk’, waarbij het Verbond 
  van Verzekeraars campagnepartner van de overheid is.
Activiteitenoverzicht van de Insurance Academy van het Verbond.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.