Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

Update webpagina coronavirus
Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus hebben wij onze speciale webpagina bijgewerkt. De veelgestelde vragen onder het subthema 'reizen/vakantie' zijn uitgebreid met informatie over het aanstaande hoogseizoen.
26-5-2020
Verbond publiceert handreiking bij betalingsproblemen
Voor veel huishoudens en bedrijven heeft de coronacrisis grote financiële gevolgen. Voor wie plotseling veel minder inkomen heeft, liggen geldproblemen op de loer. Het betalen van verzekeringspremies kan dan in het gedrang raken. Wat kun je als verzekeraar doen als je vermoedt dat je klant geldproblemen heeft? Om verzekeraars te helpen, hebben het Verbond van Verzekeraars en Wijzer in geldzaken een handreiking ontwikkeld.
26-5-2020
Twee derde laagbetaalde zzp’ers en flexwerkers heeft geldstress door corona
Dit blijkt uit de ‘Flitspeiling financiële kwetsbaarheid’ van Wijzer in geldzaken. 62 procent van de laagbetaalde flexwerkers en 69 procent van de zzp’ers geeft in dit onderzoek aan dat hun persoonlijk inkomen per direct is gedaald door de coronacrisis. Dit levert deze groep financiële stress op.
26-5-2020

Uitgelicht

rawpixel-659503-unsplash.jpg)

Serviceplatform Corona

Voor verzekeraars met vragen over riskmanagement, finance, ICT, operations, beleggen of remote werken in tijden van crisis.

Corona_virus_HR_shutterstock_1355109323.jpg)

Coronavirus

De belangrijkste en veelgestelde vragen over het coronavirus in relatie tot verzekeren.

Corona_virus_HR_shutterstock_1658915128.jpg)

Coronavirus: informatie voor verzekeraars

Specifieke informatie over het coronavirus voor leden van het Verbond van Verzekeraars.