Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

Association calls for more balanced proposal to revise Solvency II
The Dutch Association of Insurers is urging EIOPA to make a more balanced proposal for modifying the European Solvency II supervisory framework. For example, the Association advocates measures that will better dampen market fluctuations in the value of long-term liabilities. The Association sees no need to amend the Last Liquid Point (LLP).
24-1-2020
Wijzigingen Solvency II en publicatie TPT V5
De herziening van het Europees systeem voor financieel toezicht (de ESAs Review) heeft ook geleid tot wijzigingen in de Solvency II richtlijn die op 30 december 2019 in werking zijn getreden.
24-1-2020
Mogelijk tweede collegereeks 'Bedrijfsvoering van een verzekeraar'
Omdat onze nieuwe collegereeks 'Bedrijfsvoering van een verzekeraar' deze week binnen twee dagen volledig volgeboekt is, bekijken we de mogelijkheden van een tweede reeks. Meld je aan voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven van een nieuwe startdatum.
24-1-2020

Uitgelicht

beeldmerk Groei.png)

Jaarevent 2020

Het centrale thema is: Groei! in de financiële sector. Naast presentaties van Jacco Vonhof en Hanne Tersmette ook inspirerende deelsessies. Meld je nu aan!

JIP 2019 Finale HR-0653.jpg)

Jongeren en Innovatie Programma (JIP)

Op 30 januari start de vijfde editie van het innovatieprogramma voor young professionals in de verzekeringssector. #JIP2020