Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

Reactie Verbond van Verzekeraars op avondklok-rellen
De afgelopen dagen vonden er in diverse steden naar aanleiding van de avondklok rellen plaats met als gevolg schade aan publieke en private eigendommen. Verzekeraars bekijken nu in hoeverre er schade bij hen verzekerd is en zullen dit conform de polisvoorwaarden aan hun klanten vergoeden. Zij zullen bovendien proberen de schade te verhalen op de daders. Veel schade, zoals aan overheidseigendommen, is niet verzekerd.
25-1-2021
Formulieren Werkgevers- en Eigen verklaring avondklok
Zoals gecommuniceerd door de Rijksoverheid, geldt er vanaf zaterdag 23 januari in Nederland een avondklok. De ‘Werkgeversverklaring Avondklok’, het formulier dat je nodig hebt als je voor je werk naar buiten gaat tijdens de avondklok, is beschikbaar net als de Eigen verklaring Avondklok.
22-1-2021
Ruim 50.000 gestrande Nederlanders gerepatrieerd
Als gevolg van de coronacrisis zijn vorig jaar ruim 50.000 in het buitenland gestrande Nederlanders gerepatrieerd. Dat meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken in een artikel op NOS.nl. "In 2019 waren het er nul, dus dit is uniek", licht een woordvoerder toe. In het convenant Bijzondere Bijstand Buitenland (BBB) werken zij nauw samen met verzekeraars en de reisbranche om gestrande Nederlanders terug te halen.
22-1-2021

Uitgelicht

Vebond - visual Directe Schadeafhandeling 2.jpg)

Directe Schadeafhandeling voor particuliere personenauto’s een feit

In juli 2021 starten verzekeraars met het afhandelen van de materiële schade aan personenauto’s van hun eigen WA-verzekerde klanten.

werkplezier_1484315390.jpg)

Werkdruktemeter: meet je werkplezier!

Met behulp van de Werkdruktemeter kunnen verzekeraars waar nodig werkdruk verminderen en het werkplezier verhogen.

Handen wassen.jpg)

Coronavirus

Veelgestelde vragen over het coronavirus in relatie tot verzekeren. Tevens toegang tot de besluiten van het Beleidskernteam.