Skip to Content
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Actueel

Verbond juicht verplichte brandveiligheidskeuringen in stallen toe

Verplichte brandveiligheidskeuringen als onderdeel van de aangescherpte aanpak stalbranden om zo het aantal branden en dierlijke slachtoffers te verminderen. Een goede stap, aldus het Verbond in een reactie op de consultatie. 

26-5-2023
Stichting ZWiC maakt balans op: 180 financiële bijdragen

Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWiC) stopt ermee. Drie jaar na de oprichting door chirurgen Marijn Houwert en Sander Muijs blijkt dat er ruimschoots is voldaan aan het doel. In totaal hebben 180 (nabestaanden van) zorgmedewerkers eenmalig een bedrag ontvangen nadat zij door hun werk op de intensive care (IC) zijn beland.

25-5-2023
5 vragen over het verzekeren van strandtenten

De aanblik is ronduit triest. Op het strand van Bloemendaal staan de restanten van de Bloomingdale Beach Club. Een grote brand heeft het paviljoen volledig verwoest. Gelukkig is de eigenaar verzekerd, maar dat is niet altijd zo. Waarom niet? En hoe groot is het risico dat een strandtent in de brand vliegt? Woordvoerder Chantal Deen van OOM Verzekeringen beantwoordt 5 vragen.

24-5-2023

Uitgelicht

)

Schademiddag 2023

Kom ook naar hét netwerkevent voor de schadebranche op 7 juni. Met sessies over Net Zero, duurzaam schadeherstel, aansprakelijkheid voor niet-duurzaam beleid en meer!

)

Executive Insurance Program (Nyenrode)

Het 3e Executive Insurance Program van Nyenrode en het Verbond start op 29 januari 2024. Een intensief jaarprogramma voor (aankomend) bestuurders en executives in de verzekeringssector.