Skip to Content

Klimaatmiddag op 11 oktober


Bekijk het programma

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Actueel

Verbond hijst SDG-vlag
Vandaag is het SDG Vlaggendag. Een dag waarop ook wij aandacht vragen voor de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. “Wij doen mee omdat verzekeraars als beleggers en risicodragers een belangrijke rol spelen in de transitie naar een duurzame, eerlijke wereld,” vertelt Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond.
23-9-2022
Anneke Kooiman herbenoemd in bestuur IUMI
Anneke Kooiman (DUPI en voorzitter Platform Transport) is deze week opnieuw benoemd als lid van de Executive Committee van de International Union of Marine Insurance (IUMI). Daarnaast heeft IUMI een nieuwe president, Frédéric Denèfle en vice-president Kosuke Hashimoto benoemd.
23-9-2022
JIP 2022: 35 young professionals op weg naar duurzame innovaties
Kennismaken met een grote groep gelijkgestemden en je vervolgens vastbijten in duurzaamheid en verzekeren. Deze eerste stappen in het innovatieproces zijn gezet tijdens de kick-off van het Jongeren Innovatie Programma. In de komende maanden leren 35 young professionals, vanuit 22 verschillende maatschappijen, innoveren bij het Verbond.
22-9-2022

Uitgelicht

)

5 vragen over het verzekeren van e-steps

Ze zijn een stuk minder onschuldig dan je denkt. Vooral in het buitenland kan het flink in de papieren lopen als jij met je e-step brokken maakt. Jelle Smits van De Vereende weet hoe dat zit.

)

Sustainable Impact Program (Nyenrode)

Leer hoe verzekeraars kunnen bijdragen aan de versnelling van de duurzame transitie en wat jij zelf concreet kunt doen. Ga naar de opleidingspagina voor meer info.