Skip to Content
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Actueel

De impact van het regeerakkoord op werknemers: wat moet je weten?

Het hoofdlijnenakkoord is gepresenteerd en bevat diverse belangrijke veranderingen en relevante wijzigingen rondom de financiële positie van werkgevers en werknemers. Welke dit zijn, heeft Verbondspartner Montae & Partners op een rij gezet. 

24-5-2024
DNB Wwft Q&A's en Good Practices

DNB heeft recent de aangepaste tekst van de Q&As en Good Practices Wwft gepubliceerd. Uit het feedbackstatement op de ingekomen consultatiereacties, waaronder die van het Verbond, blijkt dat DNB het document flink heeft aangepast. 

23-5-2024
AFM over actieve provisietransparantie bij schadeverzekeringen

Vanaf 1 juli 2024 zijn adviseurs en bemiddelaars verplicht om consumenten actief te informeren over het bedrag van de afsluit- en doorlopende provisie bij particuliere schadeverzekeringen. Via een interpretatie geeft AFM duidelijkheid en duiding aan veel gestelde vragen.

23-5-2024

Uitgelicht

Schademiddag 2024

Thema: de schademarkt in 2030 'van ver weg naar snel dichtbij'. Met keynote spreker Pieter Hasekamp (Centraal Planbureau) en 6 deelsessies.

Verzeker Je Toekomst: hoe werken bij een verzekeraar écht is

Wat doe je als data-analist of letselschadebehandelaar van een verzekeraar? Wat draag je dan bij aan de maatschappij? Hoe werken bij een verzekeraar écht is, vertellen young professionals op verzekerjetoekomst.nl.