Skip to Content
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Actueel

Unigarant blij met nominatie AMdiversity-prijs

Diversiteit én inclusie, daar staat Unigarant garant voor. Zo was de verzekeringstak van de ANWB een van de drie finalisten tijdens AMdiversity-prijs. Helaas niet de winnaar, maar de nominatie is wel een mooie erkenning en aanmoediging om blijvend aandacht te houden voor inclusief werken.

28-9-2023
Verbond niet blij met consultatie DNB

Amper een half jaar nadat verzekeraars moeten voldoen aan het DNB-beleid over de onafhankelijkheid van raad van commissarissen, wordt dit beleid alweer herzien. Dat roept wrevel op bij het Verbond van Verzekeraars. 

28-9-2023
Autoriteit Persoonsgegevens spreekt op Datamiddag: meld je aan!

Inzicht in het gebruik van algoritmen en controle op de juistheid van uitkomsten. Het is de rode draad in een interview met Sven Stevenson van de AP. Hij maakt zijn opwachting bij de Datamiddag op 5 oktober. Lees zijn verhaal en meld je vandaag nog aan!

27-9-2023

Uitgelicht

)

Vijf vragen over klimaatadaptatie

Vylon Ooms (Verbond) promoveert aan de VU en geeft antwoord op vijf vragen over wat verzekeraars kunnen doen om particulieren en bedrijven aan te sporen om klimaatadaptieve preventiemaatregelen te nemen.

)

Toolbox voor duurzaam beleggingsbeleid

Tijdens de looptijd van het IMVO-convenant Verzekeringssector zijn er veel tools ontwikkeld en handreikingen geschreven voor verzekeraars. Je vindt ze in deze toolbox.