Dive In Festival komt naar Nederland

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Op 25 september is het Achmea Congrescentrum in Zeist de place to be voor de top van de Nederlandse verzekeringssector (bestuurders, HR-directeuren en andere belanghebbenden). Die middag staat diversiteit en inclusiviteit centraal. Het door Lloyd’s CEO Inga Beale geïnitieerde internationale Dive In Festival komt namelijk naar Nederland.

Initiatiefnemers van het festival zijn Marguerite Soeteman-Reijnen en Bianca Tetteroo, topvrouwen van Aon en Achmea. Keynote sprekers zijn Merel van Vroonhoven (AFM) en Sander van ’t Noordende (Accenture). Als dagvoorzitter treedt econome en journaliste Marcia Luyten (Buitenhof) op.

Wil jij ook weten welke skills er nodig zijn in deze snel veranderende wereld? Hoe belangrijk innovatie is voor onze sector? Wat de kunst is van inclusief leiderschap? En hoe je diversiteit en inclusiviteit onderdeel kunt maken van je bedrijfscultuur? Mail dan je interesse (met naam en functie) naar communicatie@diveinfestival.nl.


Inga Baele, CEO Lloyd's of London

Vorig jaar trok het internationale Dive In Festival meer dan zevenduizend mensen in 17 landen en 32 steden. Dit jaar hoopt de organisatie het succes van 2017 te overtreffen, met het thema #time4inclusion.


Was dit artikel nuttig?