Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Vooruitstrevende mobiliteitsoplossingen

Toyota en Louwman: bekende namen uit de autowereld. Maar niet iedereen weet dat zij ook een grote lease- en financieringsmaatschappij vormen: Toyota Louwman Financial Services (TLFS). TLFS biedt consumentenfinancieringen, leaseproducten en verzekeringen aan. Graag laten wij jullie kennismaken met deze associate partner.

Innovatie

Voor TLFS zijn verzekeringen een wezenlijk onderdeel van de mobiliteit-waardeketen. Ondanks dat zij zelf geen verzekeraar zijn, streven zij naar kennis over en verbinding met de verzekeringsbranche. Dit helpt TLFS te blijven innoveren en groeien.

“Het Verbond biedt het perfecte platform voor het vergaren van kennis, het vinden van verbinding en het stimuleren van innovatie. Daarnaast levert ons associate partnership waardevolle inzichten op en stelt ons in staat om onze uitdagingen en veranderende klantbehoeftes te delen, wat ook voor het Verbond en de verzekeraars een inspiratiebron kan zijn.”, aldus Vincent Jorritsma, CEO Toyota Louwman Financial Services. “In de mobiliteitsbranche ontstaan bijvoorbeeld nieuwe mogelijkheden door digitalisering en elektrificatie van mobiliteit. Deze ontwikkelingen veranderen zowel klant- als dealerbehoeftes. Traditionele verzekeringsmodellen sluiten hier vaak nog niet op aan.”

Samenwerking

“Wij zien het als onze missie om onze klanten in iedere levensfase passende mobiliteitsoplossingen te bieden; van micromobiliteit, abonnementen en leasefietsen tot gefinancierde gezinsauto’s met connected insurance. Door te blijven groeien en samen te werken met vooruitstrevende partners in de verzekeringsbranche, streven we naar een toekomst waarin mobiliteit voor iedereen toegankelijk en eenvoudig beschikbaar is.”

Toyota Louwman Financial Services (TLFS) werkt als lease- en financieringsmaatschappij en onderdeel van Toyota en de Louwman Group onder verschillende labels, zoals captive merken: Toyota Financial Services, Suzuki Financial Services en Lexus Financial Services en white label Louwman Financial Services. Dankzij nauwe samenwerking en sterke banden met importeurs en dealers staan zij dicht bij hun klanten, waardoor zij uitstekende service kunnen bieden.

Interesse in het associate partnership?

Annemieke van Kaam

Lees meer en/of neem contact op met Annemieke van Kaam, T 070-333 85 00