Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Geeke Feiter-van Heuvelen

Geeke is in 1971 geboren in Twente en heeft haar middelbare schooltijd doorgebracht in Enschede. Na afronding van haar studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft trad zij als management trainee in dienst bij ING Groep en vervulde daar verschillende functies in het verzekeringsbedrijf in binnen- en buitenland. De laatste jaren bij Nationale-Nederlanden was zij verantwoordelijk voor het particuliere Schade bedrijf in Nederland en België. 

De afgelopen 2 jaar heeft Geeke zich als algemeen directeur van Centrum Veilig Wonen in Appingedam in opdracht van NAM als uitvoeringsorganisatie ingezet voor de schadeafwikkeling en versterkingsopgave in het Groninger gasveld. Nu deze activiteiten per 1 januari jl. volledig in overheidshanden zijn gekomen, is zij teruggekeerd naar de verzekeringssector. Wederom op het snijvlak van publiek en privaat en met de ambitie om met inzichten uit de sector bij te dragen aan de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat. Maar ook om een setting te creëren waarin de sector op een gezonde en duurzame wijze haar bijdrage kan blijven leveren.

Haar affiniteit met de Schadeverzekeringssector en passie voor technologie komt ook tot uitdrukking in haar portefeuille binnen het Verbond, waaronder Schade, innovatie en nieuwe risico’s zoals klimaatverandering.