Skip to Content

Duurzaamheidsexpert Werner Schouten te gast bij Verenigingsdag 2022

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Werner Schouten, bekend van BNR Koplopers en de Jonge Klimaatbeweging, is op 8 september te gast bij de Verenigingsdag van het Verbond. In een interactieve deelsessie neemt hij je mee in zijn 2100-economie waarin innovatie en ondernemerschap leidt tot brede welvaart voor generaties in het nu én in 2100.

Schouten is een constructieve rebel die aanjaagt, lef toont en inspireert om de duurzame transitie van onze samenleving te versnellen. Dat doet hij vanuit zijn strijd voor generatiegerechtigheid. “Dat betekent dat we ons toeleggen op wat ‘nodig is’ om die leefbare wereld in 2100 te realiseren. In plaats van ons blind te staren op wat ‘mogelijk lijkt’ in de huidige markt of het huidige politieke landschap. Niet handelen vanuit vermeende haalbaarheid, maar vanuit reële noodzakelijkheid."

Ga in gesprek met Werner

Op donderdagmiddag 8 september gaat hij met verzekeraars in gesprek over de duurzaamheidsambities van de verzekeringssector. Nieuwsgierig naar zijn verhaal en boodschap voor onze sector? Schrijf je nu in voor de Verenigingsdag 2022.


Was dit nuttig?