Skip to Content

Financiële verkiezingsdebatten

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Het Verbond van Verzekeraars organiseert, samen met een aantal andere partijen, een tweetal verkiezingsdebatten. En jij kan daarbij zijn!

Het eerste debat, op 2 maart, heeft als thema Veerkrachtig uit de crisis. Onder leiding van moderator Anouschka Laheij worden Henk Nijboer (PvdA), Mahir Alkaya (SP), Aukje de Vries (VVD), Laura Vissenberg (GroenLinks), Joost Sneller (D66), Pieter Grinwis (ChristenUnie) en Evert-Jan Slootweg (CDA) aan de tand gevoeld over hun plannen. Hoe zien zij een duurzaam herstel voor zich?

Op 11 maart volgt het tweede debat en staat de rol van de financiële sector bij duurzaamheid centraal. De Kamerleden nemen, vanuit Nieuwspoort, aan de debatten deel. Jij kan één of beide sessies online volgen, van 11.00 tot 12.30 uur.

Aanmelden

Luister mee, praat mee en doe mee met dit tweeluik dat mogelijk wordt gemaakt door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP), DUFAS, Adfiz en het Verbond.
Aanmelden kan via een registratieformulier. Kort voor het debat ontvang je dan het programma, de link naar de livestream en overige relevante informatie.


Was dit nuttig?