Groei moet!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
12-03-2020

‘Groei’ was het thema van het drukbezochte jaarevent van het Verbond van Verzekeraars dat vorige week plaatsvond. De Nederlandse economie groeit nog wel, maar ontwikkelingen als het coronavirus, handelsoorlogen en een Brexit zorgen ervoor dat groei niet langer vanzelfsprekend is. We moeten hier met z’n allen heel hard aan trekken. Op persoonlijk, bedrijfsmatig en macro-economisch niveau. Van het event is een videoverslag gemaakt.

Dat verslag geeft een overzicht van de dag met inspirerende woorden van Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond en prikkelende speeches van Mathijs Bouman (econoom en journalist), Jacco Vonhof (voorzitter van MKB-Nederland) en Hanne Tersmette (boswachter). De motiverende deelsessies gaven antwoorden op vragen als ‘kan kunstmatige intelligentie op een verantwoorde manier bijdragen aan groei? Hoe groeien mensen gezond door in hun baan? Hoe meten we de klimaatimpact van beleggingen? Hoe kunnen bedrijven groeien buiten Nederland? En hoe vergroten we de zelfredzaamheid van de kwetsbaren in onze samenleving?’

Hierbij de link naar de video.

Het was een mooie, leerzame dag, mede mogelijk gemaakt door onze partners en sponsoren waaronder DIAS, Google, CED, NIBE-SVV, Nyenrode Business Universiteit, University of Amsterdam/Amsterdam Business School, Sprenkels & Verschuren, Cognizant, Avenade en InsurTech Hub Munich, Plug and Play en IN2Content.

Deze website maakt gebruik van cookies
Om deze video te kunnen bekijken dient u de marketing-cookies te accepteren.

Was dit artikel nuttig?