Het CCV stelt zich voor

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Op 9 mei gaat het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in op al uw vragen over de recente overdracht van het Keurmerk Voertuigbeveiliging van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) naar het CCV.

Tijdens het event ‘Van voertuigbeveiliging naar databeveiliging’, georganiseerd door uitvoeringsinstantie Kiwa-SCM, presenteert het CCV vanaf 11.00 uur haar plannen met het keurmerk en de ambities op de langere termijn. Ook laat het CCV graag zien wat de voordelen zijn van het keurmerk en hoe het keurmerk kan helpen om de schadelast te beperken.

Toekomst mobiliteit en beveiliging

Na de lunch neemt Kiwa SCM u in de middag mee naar de toekomst van mobiliteit en beveiliging. De toekomst voorspelt veel veranderingen op het gebied van mobiliteit en beveiliging: Hoe gaan we om met ontwikkelingen als MaaS (Mobility as a Service) en Connected Cars? Hoe beveiligen wij onze auto’s in de toekomst? Kiwa gaat samen met u op zoek naar de echte risico’s aan de hand van een discussie rondom een aantal ferme stellingen onder leiding van Carlo van de Weijer.

Wilt u erbij zijn in het Natlab in Eindhoven? Meld u dan nu aan, het aantal plaatsen is beperkt.


Was dit artikel nuttig?