Informatiepakket 'Aan de slag voor de klas' beschikbaar

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
26-07-2019

Het Verbond van Verzekeraars heeft zich begin 2019 verbonden aan het convenant ’Aan de slag voor de klas’ om werknemers van verzekeraars, die een (gedeeltelijke) overstap naar het onderwijs overwegen, te helpen aan relevante informatie. Er is nu een informatiepakket beschikbaar over het Nederlandse onderwijssysteem én opleidingsmogelijkheden voor zij-instromers.

Overweeg jij een baan in het onderwijs? In het informatiepakket lees je ook meer over het leraarschap in het primair onderwijs (po), voortgezet onderwijs (vo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Houd ook de websites in de gaten die in het pakket worden genoemd. De komende tijd wordt ook op deze sites relevante informatie gepubliceerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je te laten omscholen tot leraar? Verschillende verzekeraars organiseren bijeenkomsten. De contactpersonen bij deze verzekeraars kunnen je vertellen wanneer er een bijeenkomst gepland staat en of je, als je niet bij die verzekeraar werkzaam bent, kunt aanschuiven.

Sociale agenda 2019-2021

Het convenant 'Aan de slag voor de klas' is één van de uitwerkingen van de Sociale Agenda 2019-2021 ‘Samen op weg naar brede inzetbaarheid’. De Sociale Agenda bevat de gezamenlijke visie van de sociale partners (werknemers en werkgevers) over het huidig en toekomstig arbeidsklimaat van de verzekeringsbranche.


Was dit artikel nuttig?