Salvage kiest voor VHD

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
26-04-2019

Stichting Salvage heeft na een uitgebreid selectieproces, waarvoor dienstverleners zich konden aanmelden, gekozen voor een samenwerking met VHD. Met ingang van 1 augustus 2019 voert deze alarmcentrale de administratie, inzet van salvagecoördinatoren en schademeldingen aan verzekeraars voor de stichting uit.

Vanaf eind 2010 werkt Salvage samen met SOS International. Deze samenwerking is in de afgelopen jaren prettig en professioneel verlopen, maar de termijn van 8 jaar geeft aanleiding tot een wisseling van de wacht. Dat is de stichting ook aan stakeholders verplicht.

De VHD alarmcentrale is gekozen vanwege de wijze van aanpak, creativiteit en persoonlijke aandacht. Daarnaast past de manier van opleiding en coaching van medewerkers bij de werkwijze van Salvage.

Over Stichting Salvage

Stiching Salvage verzekert eerste hulp en opvang na brand, storm en waterschade. De Stichting spant zich in om de vaak chaotische situatie na een brand zo veel mogelijk te stabiliseren en gedupeerden en slachtoffers op een prettige manier op te vangen. Dit doet Salvage namens verzekeraars.


Was dit artikel nuttig?